Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
Tom Friedl
Člen
Avatar
Tom Friedl:18.7.2018 22:49

Zdravím, mám problém se zobrazováním timestamp v Highchart.

Odkaz: http://tws.4fan.cz/data/index.php

Z unix timestamp se to přemění na java ale nazpět už ne

Arduino zapisuje teplotu do serveru a server vypisuje na web, vše funguje jak má až na ten čas a datum

Index.php - http://tws.4fan.cz/data/code.txt

Můžu zaslat i další kódy pokud budou potřeba

//btw omlouvám se za zařazení nevěděl jsme kam to dát souvisí to s php, mysql i java.. :/

Předem děkuji

 
Odpovědět
18.7.2018 22:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.