dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
klanduch
Člen
Avatar
klanduch:30.8.2015 14:34

Zdravim.
Chcem sa spytat na jednu vec.

Mam webProject ktory pouziva SQL Express. Otvoril som ho po prvy krat vo Visual Studiu 2013, ktory ponuka prevod na SQL LocalDB.

Ako nastavit na LocalDB vo web.configu.

Teraz mam :

<add name="PersonalConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename= |DataDirectory|Evidencia.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

Ked som v inom projekte uz v novom Studiu vytvoril novu databazu Databaza1.mdf tak to vytvorilo vo web.config toto.

<add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=(LocalDb)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirectory|\**aspnet-Pozicovna-20150830021232.mdf**;Initial Catalog=**aspnet-Pozicovna-20150830021232**;Integrated Security=True"
      providerName="System.Data.SqlClient" />

Ale dalo tam nejake ine názvy súborov. Ako to vlastne je.

A ešte ak to aj nejako prevediem na LocalDb bude to potom po uploade fungovat na webhostingu kde je SQL Express?

 
Odpovědět
30.8.2015 14:34
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na klanduch
Jakub Šárník:30.8.2015 14:46

Já teda nevím ale řekl bych, že pokud ti VS nabízí převod, tak za tebe změní i connection string

 
Nahoru Odpovědět
30.8.2015 14:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.