Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
ostrozan:8.12.2015 11:12

nejde mi spustit jakákoliv aplikace z VS na Windows 7 Home edition

v lepším případě vyhodí hlášku - dám to sem radši celé:

/////////////­////////////////////////­/////////////////
INFORMACE O VERZI PLATFORMY
Windows : 6.1.7601.65536 (Win32NT)
Common Language Runtime : 4.0.30319.42000
System.Deploy­ment.dll : 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
clr.dll : 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
dfdll.dll : 4.6.81.0 built by: NETFXREL2
dfshim.dll : 4.0.31106.0 (Main.031106-0000)

ZDROJE
Adresa URL nasazení : file:///C:/User­s/DOMA/AppData/Ro­aming/Microsof­t/Windows/Star­t%20Menu/Program­s/ALARM_2015_3/A­LARM_2015_3.ap­pref-ms%7C

SOUHRN CHYB
Níže je uveden seznam chyb. Podrobnosti těchto chyb jsou uvedeny dále v protokolu.
* Aktivace aplikace C:\Users\DOMA\Ap­pData\Roaming\Mi­crosoft\Window­s\Start Menu\Programs\A­LARM_2015_3\A­LARM_2015_3.ap­pref-ms| způsobila výjimku. Byly zjištěny následující zprávy o neúspěšných operacích:
+ Formát zástupce je neplatný.

PŘEHLED CHYB TRANSAKCÍ ÚLOŹIŠTĚ SOUČÁSTÍ
Nebyly zjištěny žádné chyby transakcí.

UPOZORNĚNÍ
Tato operace proběhla bez varovných hlášení.

STAV PRŮBĚHU OPERACE
* [7.12.2015 21:27:17] : Byla spuštěna aktivace C:\Users\DOMA\Ap­pData\Roaming\Mi­crosoft\Window­s\Start Menu\Programs\A­LARM_2015_3\A­LARM_2015_3.ap­pref-ms|.

PODROBNOSTI O CHYBĚ
Při této operaci byly zjištěny následující chyby.
* [7.12.2015 21:27:17] System.Deploy­ment.Applicati­on.DeploymentEx­ception (InvalidShortcut)
- Formát zástupce je neplatný.
- Zdroj: System.Deployment
- Trasování zásobníku:
v System.Deploy­ment.Applicati­on.ShellExposu­re.ParseAppShor­tcut(String shortcutFile, DefinitionIdentity& subId, Uri& providerUri)
v System.Deploy­ment.Applicati­on.Applicatio­nActivator.Pro­cessOrFollowShor­tcut(String shortcutFile, String& errorPageUrl, TempFile& deployFile)
v System.Deploy­ment.Applicati­on.Applicatio­nActivator.Per­formDeploymen­tActivation(U­ri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentPro­viderUrlFromEx­tension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
v System.Deploy­ment.Applicati­on.Applicatio­nActivator.Ac­tivateDeploymen­tWorker(Object state)

PODROBNOSTI O TRANSAKCÍCH ÚLOŹIŠTĚ SOUČÁSTÍ
Nejsou k dispozici žádné informace o transakci.
/////////////­////////////////////////­///////////////

v tom horším zresetuje počítač

spustit jdou jedině z VS

na W7 professional to funguje normálně

 
Odpovědět 8.12.2015 11:12
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Michal Štěpánek:8.12.2015 13:38

Aplikace ja kompilovaná pro 64bit nebo pro 32bit? Ty W7 HOME a ty W7 PRO jsou 32 nebo 64?

Nahoru Odpovědět 8.12.2015 13:38
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Milan Křepelka:8.12.2015 16:33

Máš tam na tom cílovým stroji patřičný framework?

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2015 16:33
Avatar
Odpovídá na Milan Křepelka
Michal Štěpánek:8.12.2015 17:16

To asi neměla být odpověď pro mě, že?

Nahoru Odpovědět 8.12.2015 17:16
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 8.12.2015 17:44
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
ostrozan:8.12.2015 22:48

Oboje jsou 32bit.
Ta konkrétní aplikace je myslím "any cpu"

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2015 22:48
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Milan Křepelka
ostrozan:8.12.2015 23:28

Je tam VS 2013, takže . NET 4.5.
Potíž je v tom, že nespustím ani aplikaci vytvořenou přímo ve VS na tom konkrétním počítači mimo VS (click once application).
Přes VS spustím cokoliv .

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2015 23:28
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Milan Křepelka:9.12.2015 6:16

Dobře, tak je třeba problém s click once. Funguje ti jednoduchý spuštění jako XCopy instalace?

 
Nahoru Odpovědět 9.12.2015 6:16
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Milan Křepelka
ostrozan:9.12.2015 10:31

XCopy instalace

to jsem nikdy nedělal - co si mám pod tím představit?
Xcopy znám jen jako příkaz pro kopírování

 
Nahoru Odpovědět 9.12.2015 10:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.