Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy

Diskuze: Filtrování souborů

Aktivity (4)
Avatar
Adam "Nero" Chudomel:26.4.2014 21:10

Dobrý den,

Mám obrovský(25GB) adresář který je rozdělený po dílech (komixu), a každý komix má několik formátů, ale já chci pouze soubory .epub . Nevíte jak to nějak "vyfiltrovat" abych to nemusel dělat ručně?

Odpovědět
26.4.2014 21:10
Nihil est, aut totum licet consistere
Avatar
Odpovídá na Adam "Nero" Chudomel
Michal Žůrek - misaz:26.4.2014 21:18

Jak to potřebuješ vyfiltrovat? V programu nebo v průzkumníku (nebo jak se to na linuxu jmenuje)? Pokud v programu tak asi regex.

*.epub

Pokud v průzkumníku tak si musíš pozjišťovat jaké filtrování podporuje, nevím jak na Linuxu, ale na Windows je to jedno zatržítko, možná je to podobné.

 
Nahoru Odpovědět
26.4.2014 21:18
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Adam "Nero" Chudomel:26.4.2014 21:22

Sakra, Win vyhledávání přímo ve složce mě nenapadlo ... DÍky!

Nahoru Odpovědět
26.4.2014 21:22
Nihil est, aut totum licet consistere
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.