IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Windows 10 Insider Preview - Build 10586

Dne 5. listopadu, uvedl Microsoft na svém blogu vydání nového buildu 10586 pro Windows 10 Insider Preview. Ten je zaměřen na opravu chyb a pár drobných vylepšení.

Zprávy ze světa softwaru

Co se týče oprav, tak bylo vyřešeno následující:

  • Problémy s tlačítkem vypínání u Surface 3 Pro
  • Byl opraven problém ohledně přehrávání hudby a videí
  • Chyby příkazového řádku
  • Systém si nepamatoval poslední zvolený typ přihlašování
  • Stahování aplikací ze Storu

A samozřejmě byly opraveny i jiné další drobnosti…

Ovšem některé známé problémy se stále projevují, při upgradu na jiný build Windows 10 Insider Preview. Zde může docházet k mizení zpráv a kontaktů z aplikací Zprávy a Skype. Také se stává, že po upgradu zmizí aplikace Insider Hub, ovšem tu je možné vrátit skrze nástroj pro Přidání funkcí. To je možno provést v Nastavení > Systém > Aplikace a funkce, kde stačí kliknout na Spravovat volitelné funkce.

Tento build je posledním vydáním před první hlavní aktualizací pro Windows 10, který nese kódové označení „Threshold 2“. Dle spekulací se můžeme těšit na velký Update již 10. listopadu 2015.

Zdroj: Blog Microsoft


 

Všechny články v sekci
Zprávy ze světa softwaru
Článek pro vás napsal Jiří Šedý (jsedy7) 7.11.2015 21:28
Avatar
Autor se věnuje především počítačovým sítím a také programování. Mezi jeho oblíbené programovací jazyky patří C, C++ a C#. Zajímá se o Linux a všeho kolem svobodného software.
Aktivity