Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:25.2.2013 21:14

Zdravim, neviete mi povedat ako sa da ci uz naprogramovat alebo pouzit ak existuje casovac (nieco ako Timer v Lazaruse/Delphi) v C , respektive WinAPI?
Dakujem

 
Odpovědět 25.2.2013 21:14
Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:25.2.2013 21:16

napadlo ma dat do cyklu sleep() a prikaz ale neake elegantnejsie riesenie by sa zislo

 
Nahoru Odpovědět 25.2.2013 21:16
Avatar
Odpovídá na expoox
Luboš Běhounek (Satik):25.2.2013 22:00

Koukni se na winapi funkci SetTimer a potom zachytávej zprávu WM_TIMER.

Nahoru Odpovědět 25.2.2013 22:00
:)
Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:27.2.2013 12:37

Diky uz som to rozbehal cez ten SetTimer...

 
Nahoru Odpovědět 27.2.2013 12:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.