Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
lukes90:22.5.2014 12:46

Ahoj udělal jsem si program pro přepsání jazyka v lolku, a následné spuštění hry, ale místo puštění hry se pustí další příkazová řádka a nevím jak to upravit aby se spustila hra.

 
Odpovědět
22.5.2014 12:46
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lukes90
mkub:23.5.2014 7:38

siceneprogramujem v jazyku C, ale natrafil som tam na jeden problem... v uvodzovkach treba zdvojit spatne lomitko, lebo sa berie ako escape skvencia,cize:

"start \"C:\\Riot Games\\...\""
 
Nahoru Odpovědět
23.5.2014 7:38
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
lukes90:23.5.2014 11:58

Děkuji za odpověď, ale pořád to nejde.

Editováno 23.5.2014 11:59
 
Nahoru Odpovědět
23.5.2014 11:58
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lukes90
mkub:23.5.2014 15:20

hadze to nejake chyby?

 
Nahoru Odpovědět
23.5.2014 15:20
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
lukes90:24.5.2014 17:09

Program proběhne, ale nepustí se mi hra, ale příkazová řádka viz obr.

 
Nahoru Odpovědět
24.5.2014 17:09
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lukes90
Gramli:24.5.2014 19:30

Jen takový dotaz, proč máš za tím

lol.launcher.exe

další lomítko s ""??

Já jsem zkoušel

system("start cesta\\exesoubor.exe");

a fungovalo.
Ale kdyz sem mel

system("start cesta\\Visual studio\\exesoubor.exe");

, tak to bralo jen

start cesta\\Visual

, přes tu mezeru se to nedostalo.

Nahoru Odpovědět
24.5.2014 19:30
Kdo to říká ten to je...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gramli
Gramli:24.5.2014 19:34

Zkus inkludovat windows.h

Nahoru Odpovědět
24.5.2014 19:34
Kdo to říká ten to je...
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
Odpovídá na Gramli
lukes90:24.5.2014 20:35

Tak jsem to našel na netu,když máš v názvech mezery, tak to máš udělat takhle.
Knihovnu sem tam přidal, ale nepomáhá to.

Editováno 24.5.2014 20:38
 
Nahoru Odpovědět
24.5.2014 20:35
Avatar
Odpovídá na lukes90
Libor Šimo (libcosenior):24.5.2014 20:47

A skúsiť premenovať Visual studio na Visual_studio?

Nahoru Odpovědět
24.5.2014 20:47
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gramli
mkub:25.5.2014 6:35

za tym "lol.launcher.exe" treba escapeuvat uvodzovky, lebo by to parser bral ako koniec retazca a by nevlozil do retazca ukoncenie uvodzoviek...

skus spustit toto z prikazoveho riadka:

start "notepad.exe
 
Nahoru Odpovědět
25.5.2014 6:35
Avatar
LukyH
Člen
Avatar
Odpovídá na lukes90
LukyH:25.5.2014 23:29

Já se domnívám, že by ten zápis měl vypadat nějak takto:

system("C:\\\"Riot Games\"\\\"League of Legends\"\\lol.launcher.exe");

Pokud samotnej launcher přímo nespouští grafiku hry tak by to mohlo fungovat.

 
Nahoru Odpovědět
25.5.2014 23:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.