Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
php week
Avatar
matus.kasper
Člen
Avatar
matus.kasper:9.2.2014 10:27

Učim sa pracovat v asp.net , a nevedel by mi niekto poradit.Chcem mat asi 3 button vedla seba a pod sebou( vid obrazok)ale ked to dam vygenerovat do prehladavača urobi mi medzeri. Chcem sa spytat či sa da niejak spravit aby tie medzeri tam neboli:)alebo sa da riešit niejak inak nie cez buttons cez niejaku mriežku alebo niejak inak?

 
Odpovědět
9.2.2014 10:27
Avatar
Odpovídá na matus.kasper
Michal Žůrek - misaz:9.2.2014 10:32

Zkus možná popřemýšlet jestli to nutně musí být buttony. Možná budeš mít lepší dát tam picturebox, vykreslit rámečky "buttonů" a popisky.

 
Nahoru Odpovědět
9.2.2014 10:32
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matus.kasper
Člen
Avatar
matus.kasper:9.2.2014 20:09

skušal som dat aj imagebutton aj image a stale mi to tak robi, nechcem tam mat medzeri

 
Nahoru Odpovědět
9.2.2014 20:09
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.