Diskuze: ASP.NET MVC 5 datatable

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) ASP.NET MVC 5 datatable American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Martin Svoboda:3.10.2016 14:17

Caute, potrebujem vytvorit UI k aplikacii a rozhodol som sa pre ASP ale kedze som s nim nikdy nerobil mal by som otazku ako urobit tabulku kde by som mal zaznamy tak ako ma napr Bazos svoje inzeraty t.j. nadpis fotka a text a pre nadpis ActionLink. Dik za rady

 
Odpovědět 3.10.2016 14:17
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:3.10.2016 14:29

zacal bych asi od zacatku ;-)

Nahoru Odpovědět  +2 3.10.2016 14:29
"C# 3.0 (2007) volal Java 8 (2014), že chce svoje featury zpět"
Avatar
Martin Svoboda:3.10.2016 14:34

No mozno som zle formuloval otazku .. s ASP som sa uz skamaratil mam uz vytvorene vsetky potrebne kontrolere aj view, DB connections ide cez Entity Framework. Takze mam uz vsetko okrem zobrazenia dat v tabulke. Ovladam C#, HTML aj CSS ale ta tabulka asi bude v jQuery a prave s tym by som potreboval pomoct, hlavne co sa tyka dizajnu.

 
Nahoru Odpovědět 3.10.2016 14:34
Avatar
Martin
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Svoboda
Martin:3.10.2016 14:41

Pozri si bootstrap obsahuje responzívne tabuľky

 
Nahoru Odpovědět 3.10.2016 14:41
Avatar
Martin Svoboda:3.10.2016 14:42

Uz som pozeral ale zas pre tie tabulky som nenasiel naimplementovany pagination

 
Nahoru Odpovědět 3.10.2016 14:42
Avatar
Martin
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Svoboda
Martin:3.10.2016 14:46

To nemá s tabuľkov nič spoločné ... Tu tabuľku dáš ako partial view a controller bude tento view vraciat

 
Nahoru Odpovědět 3.10.2016 14:46
Avatar
Martin Svoboda:3.10.2016 14:54

Dobre chapem a ako viem urobit prelinkovanie zaznamu v tabulke t.j. kliknem na dany riadok v tabulke a otvorim novy view s detailami?

 
Nahoru Odpovědět 3.10.2016 14:54
Avatar
Martin
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Svoboda
Martin:3.10.2016 15:35

Jednoducho pomocou <a href="@Url.Ac­tion("Názov akcie", "Názov kontrolera", new { @id = iď záznamu })">Detail nejak tak

 
Nahoru Odpovědět 3.10.2016 15:35
Avatar
Martin Svoboda:4.10.2016 7:56

Tak nakoniec som nasiel https://datatables.net/ kde su uz cele kniznice hotove, tak to skusim cez jQuery

 
Nahoru Odpovědět 4.10.2016 7:56
Avatar
jozef_i
Člen
Avatar
jozef_i:4.10.2016 12:36

Môžeš skúsiť aj WebGrid helper

 
Nahoru Odpovědět 4.10.2016 12:36
Avatar
Odpovídá na jozef_i
Martin Svoboda:5.10.2016 7:51

Ten WebGrid vyzera celkom fajn .. nevies nahodov ako by som vedel urobit sablonu tabulky aby vyzerala podobne ako na bazosi?

 
Nahoru Odpovědět 5.10.2016 7:51
Avatar
jozef_i
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Svoboda
jozef_i:5.10.2016 8:21

To veru neviem, musíš sa s tým asi pohrať sám. WebGrid sa na nastajlovať pomocou css.

 
Nahoru Odpovědět 5.10.2016 8:21
Avatar
Martin Svoboda:6.10.2016 7:29

Tak s tym WebGrid sa pracuje tahsie pokyal potrebujes robit vacsie zmeny, tak ako ja.
Takze nakoniec vyhralo JQuery a skripty z datatables.net a to JQuery zas nie je az tak tazke ako sa mi na zaciatku zdalo.

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 6.10.2016 7:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.