PHP týden První novoroční výprodej
80 % bodů zdarma díky akci Black Friday!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Petr Klekner:15.10.2019 21:34

Ahoj, dělám v .net core a všiml jsem si, že od verze 3.0 přibil projekt BlazorApp. Četl jsem si o tom a chci se ujistit, že to chápu správně. Jde o Single page application? Že jsou zde pouze Pages a veškerá logika je v nich. Takže něco na způsob Rect, Angular atd.? Myslím si, že to tak je, ale nerad bych se pletl. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to dobré? Předem díky moc za názory :)

Zkusil jsem: Hledat, ale chci si být jistý.

Chci docílit: Pochopit co je BlazorApp

 
Odpovědět
15.10.2019 21:34
Avatar
h.grulich
Člen
Avatar
h.grulich:17.10.2019 11:10

Krátká odpověď asi neexistuje, doporučuju věnovat pár chvil a shlédnout tuto přednášku od Roberta Hakena.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
17.10.2019 11:10
Naši partneři možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Odpovídá na h.grulich
Petr Klekner:21.10.2019 7:45

Super, díiky moc.

 
Nahoru Odpovědět
21.10.2019 7:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.