Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:9.2.2013 17:33

Ahojte,
chcel som sa ta spytat ako sa da v c# urobit fullscreen okno. Take aby sa prisposobilo obrazovke.
Dakujem

 
Odpovědět
9.2.2013 17:33
Avatar
David Hartinger
Vlastník
Avatar
Odpovídá na dadko2911
David Hartinger:9.2.2013 17:48

K čemu to potřebuješ? Jednoduše to nejde, protože to není potřeba. Pokud děláš hru, použij XNA. Pokud program, prostě ho maximalizuj.

Nahoru Odpovědět
9.2.2013 17:48
New kid back on the block with a R.I.P
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:9.2.2013 17:56

Program. A ked ho maximalizujem tak to nebudem mat prisposobene stale to bude male ale bude to na celej ploche. Potrebujem aby sa to prisposobilo

 
Nahoru Odpovědět
9.2.2013 17:56
Avatar
David Hartinger
Vlastník
Avatar
Odpovídá na dadko2911
David Hartinger:9.2.2013 18:25

Nechápu, pokud maximalizuji okno, obvykle je přes celou obrazovku.

Nahoru Odpovědět
9.2.2013 18:25
New kid back on the block with a R.I.P
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:9.2.2013 18:32

Ano, ale buttony, paneli, atd. sa neprisposobia

 
Nahoru Odpovědět
9.2.2013 18:32
Avatar
David Hartinger
Vlastník
Avatar
Odpovídá na dadko2911
David Hartinger:9.2.2013 18:33

Aha, my si nerozumíme :) Každá kontrolka (button, panel atd.) má Anchors, tam naklikáš na jaké části formu se má kotvit. Zkus si to.

Nahoru Odpovědět
9.2.2013 18:33
New kid back on the block with a R.I.P
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:9.2.2013 18:36

nie nie :) Mas skype? Vysvetlim ti to resp. ukazem cez teamviewer

 
Nahoru Odpovědět
9.2.2013 18:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.