BF - Easter Office week
Tento týden až 80% sleva na e-learning MS Office!
80 % bodů zdarma díky naší Velikonoční akci!
Avatar
Peter Jurko
Člen
Avatar
Peter Jurko:24.2.2019 10:55

Ahoj.
Ako nie velmi skuseny programator, mam dotaz na pouzitie funkcie v C#, ktora je napisana v C v DLL. Problem, s ktorym si neviem rady je v pouziti spojkoveho zoznamu ako jedneho z parametrov funkcie.
Funckia v C:

#define DBUTIL_API __declspec(dllexport)
extern "C" DBUTIL_API int CallSqlSelect(char *sqlBuf, POLOZKA ** ptr, long* retCode, int *recCount);

Pricom parameter POLOZKA je zadefinovany:

typedef struct polozka
{
        char retazec[500];      /* ulozenie CHAR hodnot */
        double desatinne;       /* ulozenie DOUBLE hodnot */
        long cele;      /* ulozenie INT hodnot */
        struct polozka *next;   /* smernik na dalsi bunku */
        short idNull;   /* Indikator, ze premenna obsahovala NULL hodnotu */
}POLOZKA;

Funkcia v C#:

[DllImport("DbDLL.dll")]
public static extern int CallSqlSelect(string sqlBuf, ????, ref int retCode, ref int recCount);

Vie niekto poradit, ako takto zadefinovanu funkciu pouzit(zawrapovat) v C#? (ak to je vobec mozne)
Dakujem za kazdu radu.

Zkusil jsem: Skusal som hladat na webe ale mozno vdaka malym skusenostiam v tomto smere sa mi nepodarilo najst aspon ciastocnu odpoved na moj problem.

Chci docílit: Vyuzitie uz napisanych funkcii v C.

 
Odpovědět
24.2.2019 10:55
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.