Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: C# Používání proměné ze dvou třid

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) C# Používání proměné ze dvou třid American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Dortík:15.4.2016 18:50

Nazdar, už jsem tady zas a zas otravuju.
Mám problém, vysvětlím ho na příkladu:

Mám tři třídy A, B, C.
Ve třídě A je proměná "int Money".
Potřebuji ji volat ze dvou tříd B, C, ale to bych musel vytvořit dvě
nstance a v tomto případě nemůžu.

Nelze to řešit jinak ?
Za každou pomoc budu moc rád :)

 
Odpovědět 15.4.2016 18:50
Avatar
Odpovídá na Dortík
Michal Štěpánek:15.4.2016 19:19
Public static int Money;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 15.4.2016 19:19
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Dortík:15.4.2016 20:02

Díky. Chybělo mi tam static.

 
Nahoru Odpovědět 15.4.2016 20:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.