dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF

Diskuze: C# Problém s foreach() a Contains()

Aktivity
Avatar
Makak Stromovy:4.1.2017 11:28

Zdravím , mam taký menší problém som na základoch C# na 9. časti a tam vznikol problém. Aj napriek tomu že som kopíroval kód ktorý fungoval vám , mne vyhadzuje errory a to konkretne s foreach a Contains
vyzerá to nasledovne:

Bol by som rád keby sa nájde riešenie :) .. Vopred ďakujem za odpovede

 
Odpovědět
4.1.2017 11:28
Avatar
Odpovídá na Makak Stromovy
Martin Vejvoda:4.1.2017 12:35

Čau, problém je v tom, že c je char, kdežto string.Contains vyžaduje string. Změň to proto na tohle:

if (samohlasky.Contains(c.ToString()))

Jinak, na vkládání kˇodu je tu tlačítko </>

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
4.1.2017 12:35
matika > informatika
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Makak Stromovy:4.1.2017 12:52

Jasné , som tu nový a vlastne aj v programovaní som tak trocha nový takže moje laické chyby mi odpustte. Dakujem velmi pekne za odpoveď :)

 
Nahoru Odpovědět
4.1.2017 12:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.