Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
C# week
Avatar
ngo.andrej
Člen
Avatar
ngo.andrej:15.5.2013 9:36

Zdravím,
chci se zeptat, co znamená "@" v kódu, moc by mi to pomohlo, díky.

public String ConvertMorseToText(String text)
        {
            text = "@" + text.Replace(" ", "@@") + "@";
            int index = -1;
            foreach (Char c in ABC)
            {
                index = Array.IndexOf(ABC, c);
                text = text.Replace("@" + MOR[index] + "@", "@" + c.ToString() + "@");
            }

            return text.Replace("@@@@", " ").Replace("@", "");
        }
 
Odpovědět
15.5.2013 9:36
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na ngo.andrej
David Čápka:15.5.2013 9:43

Ten kód radši smaž, tohle je příšerné. Jak pracovat s morzeovkou máš popsáno tady: http://www.itnetwork.cz/…e-split-join

Nahoru Odpovědět
15.5.2013 9:43
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ngo.andrej
Kit:15.5.2013 9:44

Ten znak "@" je normální řetězec.

Jeho účel v tomto programu je diskutabilní. Vidím sice, co dělá, ale nevidím důvod jeho použití. Bez něho by to fungovalo lépe.

Nahoru Odpovědět
15.5.2013 9:44
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
David Čápka:15.5.2013 9:47

Přestal jsem to číst jak jsem viděl:

foreach (Char c in ABC)
{
     index = Array.IndexOf(ABC, c);
:D
Nahoru Odpovědět
15.5.2013 9:47
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:15.5.2013 9:54

Zas tak důkladně jsem to nezkoumal. Hledal jsem účel @ jako syntaktického elementu, ale byl pouze v řetězcích. Asi jsem to přestal číst ještě dřív, protože jsem si této chyby nevšiml :)

Nahoru Odpovědět
15.5.2013 9:54
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.