Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
php week
Avatar
Ladislav Niderle:12.1.2016 16:01

Ahoj, měl bych jeden hloupý dotaz. Lze v datagridu vložit do jednoho sloupce víc jak jeden obrázek? Abych to trošku víc osvětlil, tak chci přidat řádek, ale v prvním sloupečku potřebuji mít dva obrazky a ještě ke všemu akci na každý z nich jinou. Je to možné?

Předem moc děkuji za pomoc či vysvětlení

 
Odpovědět
12.1.2016 16:01
Avatar
Michal Štěpánek:12.1.2016 18:53

WF nebo WPF? Je nutné to mít skutečně jen v jednom sloupci?

Nahoru Odpovědět
12.1.2016 18:53
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Ladislav Niderle:12.1.2016 19:01

Jedná se jen o WF a důvod proč se ptám je ten, že je takový požadavek. Název tohoto sloupce se má nazývat akce a bude tam jak obr pro smazání, tak i obr pro náhled a dle toho na co kliknu, tak to se provede. Takže pokud existuje možnost, abych mel tento název sloupce přes dva sloupce, tak by mi to i vyhovovalo, ale ani to nejsem já schopen udělat zatím.

 
Nahoru Odpovědět
12.1.2016 19:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.