Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
michaelbeats7:11.3.2016 17:17

Mám 2 pictureboxy (viz. obrazek) , jedním mužu hýbat a jeden tam prostě stojí. Chci aby když se ten se kterým mužu hýbat, tak když se dotkne toho stalýho aby ten stálý zmizel. Myslel jsem si , že to bude fungovat ve stylu třeba : if(picturebox1­.position.x == picturebox.po­sition.x) , ale to nefunguje.

 
Odpovědět 11.3.2016 17:17
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na michaelbeats7
Tomáš Brůna:11.3.2016 17:22

zkus se podívat sem, jak se tu řeší kolize:
http://www.itnetwork.cz/…ng-v-csharp/

Nahoru Odpovědět  +1 11.3.2016 17:22
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Bohumír záviš
Redaktor
Avatar
Bohumír záviš:13.3.2016 18:15

Doporučuji jsi zjistit pozici prvního pictureboxu a toho s kterým pohybuješ dej do proměný potom to akorát budeš kontrolovat jsetli proměná1=proměna2

 
Nahoru Odpovědět 13.3.2016 18:15
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 14.3.2016 11:58
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.