Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme koordinátorku kurzů a programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
Java week

Diskuze: Dotek dvou pictureboxu.

Aktivity
Avatar
michaelbeats7:11.3.2016 17:17

Mám 2 pictureboxy (viz. obrazek) , jedním mužu hýbat a jeden tam prostě stojí. Chci aby když se ten se kterým mužu hýbat, tak když se dotkne toho stalýho aby ten stálý zmizel. Myslel jsem si , že to bude fungovat ve stylu třeba : if(picturebox1­.position.x == picturebox.po­sition.x) , ale to nefunguje.

 
Odpovědět
11.3.2016 17:17
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na michaelbeats7
Tomáš Brůna:11.3.2016 17:22

zkus se podívat sem, jak se tu řeší kolize:
http://www.itnetwork.cz/…ng-v-csharp/

Nahoru Odpovědět
11.3.2016 17:22
Vi veri universum vivus vici
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Bohumír záviš
Redaktor
Avatar
Bohumír záviš:13.3.2016 18:15

Doporučuji jsi zjistit pozici prvního pictureboxu a toho s kterým pohybuješ dej do proměný potom to akorát budeš kontrolovat jsetli proměná1=proměna2

 
Nahoru Odpovědět
13.3.2016 18:15
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět
14.3.2016 11:58
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.