Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: file transfer udp

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) file transfer udp American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
ocmiel
Člen
Avatar
ocmiel:6.5.2013 21:33

Nevíte někdo jak vytvořit program, ve kterém bych mohl posílat jakékoli soubory přes udp protokol, bez použití serveru, tzn. client-client (P2P)?

 
Odpovědět 6.5.2013 21:33
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ocmiel
Kit:7.5.2013 9:45

Zkus TFTP.

Nahoru Odpovědět 7.5.2013 9:45
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
ocmiel
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
ocmiel:13.5.2013 21:30

A nemůžeš mi poradit více konkrétně ? možností je více, ale na netu jsem našel jen jeden plnohodnotný "posílač" souborů a to v c++ a vzhledem k tomu, že se v programování zatím moc neorientuju, určitě bych ho nedokázal přepsat :D

 
Nahoru Odpovědět 13.5.2013 21:30
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ocmiel
Kit:14.5.2013 10:46

TFTP jede na UDP, je to zdokumentovaný protokol a podle té dokumentace se to dá i napsat. Psát to však nemusíš, stačí si najít zdrojové kódy a upravit si je podle sebe.

Klient TFTP je tak jednoduchý, že se vejde do NetBIOSu.

Nahoru Odpovědět 14.5.2013 10:46
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na ocmiel
David Čápka:14.5.2013 10:50

To můžeš normálně přes TCP/IP, ale musí mít veřejnou IP adresu. Jak se to dělá když máš neveřejnou netuším.

Nahoru Odpovědět 14.5.2013 10:50
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:14.5.2013 10:53

Chtěl UDP, tak jsem mu poradil. Nemohu za to, že neví, k čemu je UDP :)

Nahoru Odpovědět 14.5.2013 10:53
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.