Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:16.6.2012 20:59

Dobrý den,
na internetu lze najít spoustu článků, které toto řeší - avšak raději, než se pouštět do kilometrových kódů bych se chtěl zeptat, jestli neexistuje něco tak boharovně jednoduchého - jakožto Beep (Console.Beep). Ale kromě frekvence a trvání potřebuji i to ostatní - amplitudu(1,2), typ atd.,... Nejspíše tedy wav - midi. Děkuji.

 
Odpovědět
16.6.2012 20:59
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:16.6.2012 21:01

Ahoj, snažil jsem se něco takového najít, ale bohužel asi nic není. To Beep API je hrozně nekvalitní, zní to na každém PC jinak :(

Nahoru Odpovědět
16.6.2012 21:01
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:16.6.2012 21:06

Neznáš tedy alespoň dobrý simple na wav (midi)? S DirectX mám problémy - zatím nevím proč, ale stejně se na tohle bude spíš hodit midi.

 
Nahoru Odpovědět
16.6.2012 21:06
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:16.6.2012 21:10

Ahoj, bohužel neznám, se zvukem nemám zkušenosti. Co jsem viděl, tak lidé to často řeší tak, že si tóny vygenerují jako wav a poté skládají přes sebe. Koukni sem: http://www.itnetwork.cz/index.php?…

Nahoru Odpovědět
16.6.2012 21:10
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.