Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Aktualizovali jsme Zásady zpracování osobních údajů. Pokračováním užívání sítě projevíte souhlas s těmito podmínkami. Tuto zprávu můžete nyní zavřít.
discount 50 + hiring

Diskuze: Hide main form

Aktivity
Avatar
Ľuboš Čurgó
Tvůrce
Avatar
Ľuboš Čurgó:27.6.2013 13:39

Ahojte, do konstruktoru na main forme som dal aby sa volala metoda "MoneyChoose" ktora otavara form2 a mala by schovat main form az pokial sa form2 nezavre. Toto je ta metoda ale akosi mi to nefunguje a ja fakt uz neviem preco. Vopred dakujem

private void MoneyChoose()
       {
           this.Hide(); //v this je odkaz na instanciu MainForm
           MoneyChoose money = new MoneyChoose();
           money.Show();
           money.FormClosing += new FormClosingEventHandler(FormClose);
       }
 
Odpovědět
27.6.2013 13:39
Avatar
Ľuboš Čurgó
Tvůrce
Avatar
Ľuboš Čurgó:1.7.2013 0:10

tak som sa dozvedel ze main form sa neda schovat, ale da sa to obist z

ShowInTaskbar = false;
 WindowState = FormWindowState.Minimized;
 
Nahoru Odpovědět
1.7.2013 0:10
Avatar
Odpovídá na Ľuboš Čurgó
Luboš Běhounek Satik:1.7.2013 0:49

Tohle se vetsinou resi tim, ze se druhy form otevre modalne - misto Show() zavolas ShowDialog()
a dokud se druhy form nezavre, tak s prvnim nejde nic delat.

Nahoru Odpovědět
1.7.2013 0:49
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
Ľuboš Čurgó
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Ľuboš Čurgó:1.7.2013 1:41

Je to urcite lepsie riesenie, len ja som potreboval predavat udaje do main formu cez eventhandler a keby zavolam ShowDialog() tak predpokladam ze by to neslo.

 
Nahoru Odpovědět
1.7.2013 1:41
Avatar
Odpovídá na Ľuboš Čurgó
Luboš Běhounek Satik:1.7.2013 9:23

Uh, proc by to nemelo jit? :)

Nahoru Odpovědět
1.7.2013 9:23
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
Ľuboš Čurgó
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Ľuboš Čurgó:1.7.2013 12:36

Teraz som to skusal a nejde to, ked zavolam ShowDialog() tak sa mi nevykona ten eventhandler na formclosing. Mozno robim nieco zle :]

 
Nahoru Odpovědět
1.7.2013 12:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.