Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Adam Ježek:28.11.2013 11:47

když potřebuju string třeba
a = "neco\"
tak kvůli tomu lomítku se ta uvozovka nepočítá jako ukončení strignu, tak jak to udělat, abych moh před " dát \ ?

Odpovědět
28.11.2013 11:47
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Petr Nymsa:28.11.2013 12:01

Máš dvě možnosti. První je úniková sekvence, tj přidáš další lomítko

Console.WriteLine("\\");

schválně si zkus následující \n
Druhá možnost je před uvozovky dát @, tím docílíš vypsání stringu přesně tak jak je

Console.WriteLine(@"\");
Nahoru Odpovědět
28.11.2013 12:01
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Adam Ježek:28.11.2013 12:42

díky, funguje

Nahoru Odpovědět
28.11.2013 12:42
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Neaktivní uživatel:28.11.2013 13:38

Jestli máš dynamická data, je dobré to vyřešit nějakou funkcí. Nevím, jak je to v C#, ale v PHP se používá htmlspecialchars (popřípadě mysql_real_es­cape_string).

Nahoru Odpovědět
28.11.2013 13:38
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.