Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
rdim
Neregistrovaný
Avatar
rdim:9.9.2009 20:36

ahoj, mám problem.par mesicu programuju v C# a delam program kam uzivatel zadava udaje(databaze) a nemuzu prijit na to, jak uchovat udaje kdyz program vypnu a pak zapnu aby tam porad byly:(. Predem dik za odpoved:)

 
Odpovědět
9.9.2009 20:36
Avatar
sdraco
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na rdim
sdraco:9.9.2009 21:38

Žeby je uložit do souboru? 8|

Nahoru Odpovědět
9.9.2009 21:38
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
rdim
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na David Čápka
rdim:10.9.2009 16:43

tomu ja prave moc nerozumim.nemel bys nejaky napad jak to presne udelat.

 
Nahoru Odpovědět
10.9.2009 16:43
Avatar
sdraco
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na rdim
sdraco:10.9.2009 21:50

Achjo, to je tedy zvláštní, že po těch měsících programování nerozumíš větě uložit do souboru? Vygoogli si C# práce se soubory, vsadím boty že na prvním odkazu co najdeš, bude skript který si zkopíruješ, to snad zvládneš.

Nahoru Odpovědět
10.9.2009 21:50
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.