Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Komunikace mezi formuláři

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Komunikace mezi formuláři American English version English version

Aktivity (3)
Avatar
kolamen
Člen
Avatar
kolamen:3.5.2015 14:01

Čaute lidi mám takový dotaz nechce se mi načítat prvek z druhého formuláře. Budu vděčný za radu proč

 
Odpovědět 3.5.2015 14:01
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na kolamen
Petr Čech:3.5.2015 14:40

Už nikdy nedávej kód jako obrázek. Jinak chybu máš v tom, že ve vlastnostech toho formulářového prvku máš v modifiers nastaveno na private, proto je to na pozadí vlastnost formuláře s modifikátorem přístupu private. Nastav to na public.

Nahoru Odpovědět 3.5.2015 14:40
Why so serious? -Joker
Avatar
kolamen
Člen
Avatar
kolamen:3.5.2015 15:11

A když mi pak zase nejde přistoupit z toho druhého formuláře k obsahu Listu prvního formu?

 
Nahoru Odpovědět 3.5.2015 15:11
Avatar
kolamen
Člen
Avatar
kolamen:3.5.2015 15:12

už jsem to vyřešil

 
Nahoru Odpovědět  -3 3.5.2015 15:12
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na kolamen
Člen:11.5.2015 10:36

A ako?

Nahoru Odpovědět  -1 11.5.2015 10:36
...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.