Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:25.11.2015 18:10

Jde v C# zjistit, když něco stahuju z webového prohlížeče, kdy se to stáhlo? Popř., jak?

 
Odpovědět 25.11.2015 18:10
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Milan Křepelka:25.11.2015 19:36

Ne

 
Nahoru Odpovědět  -1 25.11.2015 19:36
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Michal Žůrek (misaz):25.11.2015 19:59

jen velmi složitě.

Nahoru Odpovědět 25.11.2015 19:59
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.