Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:3.3.2014 19:10

Zdravím, snažím se načítat určité věci ze souboru, nemělo by se ale jednat o data, ale o "věci kolem". Zajímaloby mě jak se dá (například z .accdb souboru) načítat Jména sloupců nebo například vypsat všechny tabulky v daném souboru. Dá se to vůbec? :)

 
Odpovědět
3.3.2014 19:10
Avatar
alfonz
Člen
Avatar
alfonz:3.3.2014 22:29

No na databáze z accesu máš myslím knihovnu ADO.NET. Ale netuším jak se používá.

Nahoru Odpovědět
3.3.2014 22:29
lmao
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:4.3.2014 13:19

Já používám knihovnu Data.OleDb, s načítáním dat nemám problém, ale chtěl bych jen vědět jestli se dají nějakým asi sql příkazem získat informace o názvech sloupečků a jak se dají zjistit jména tabulek v daném souboru. Něco ve stylu

Select headertext from..

,ale tohle třeba nefunguje..

 
Nahoru Odpovědět
4.3.2014 13:19
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.