Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:24.9.2014 11:38

Zdravim
Chcem sa opytat ako by som mal nacitat DLL pretoze mi vyskakuje chyba. Dole na obrazku som spravil print screen. Dakujem za pomoc

 
Odpovědět 24.9.2014 11:38
Avatar
Odpovídá na Tayson
Andrej Farkaš:24.9.2014 19:51

Vyskúšaj pozrieť toto.
http://stackoverflow.com/…sible-and-th

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 24.9.2014 19:51
Live. Love. Learn.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.