Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Odchycení minimalizace

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Odchycení minimalizace American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:1.4.2013 19:25

Ahoj, potřeboval bych vědět jak odchytit minimalizaci jiného programu, a minimalizovat ho s vlastním kódem, vlastně podobně jako to dělá např Rocket dock.

Odpovědět 1.4.2013 19:25
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Michal Žůrek (misaz):1.4.2013 19:33

Ahoj, je to jednoduchá odchytíš si resize a pak ověříš WindowsState:

private void Form1_Resize(object sender, EventArgs e)
{
  if (WindowState == FormWindowState.Minimized)
  {
     // Teď je okno minimalizované....
  }
}
Nahoru Odpovědět 1.4.2013 19:33
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Theodor Johnson:1.4.2013 19:34

Promin, mel jsem se lip vyjadrit, ja potrebuju overovat u jine aplikace ve stylu

foreach(process p in processes)
{
     //Má proces okno?
     //Jestli ano je minimalizovaný?
}
Nahoru Odpovědět 1.4.2013 19:34
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Michal Žůrek (misaz):1.4.2013 20:31

Na to budeš muset vyhrabat cosi z winAPI. Zkusím se podívat, ale nevim nevim.

Nahoru Odpovědět 1.4.2013 20:31
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):1.4.2013 20:59

No něco jsem našel, neví sice jestli ti to pomůže, ale i přesto: http://vbnet.cz/…zi_okny.aspx

tam se podívej jak to hledá aplikace co mají okno. Jak to vytřídit na ty co jsou minimalizované nevím.

Nahoru Odpovědět 1.4.2013 20:59
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Theodor Johnson:1.4.2013 21:05

Díky, uvidím co se s tím bude dát dělat

Nahoru Odpovědět 1.4.2013 21:05
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Theodor Johnson:1.4.2013 21:11

Něják jsem zapoměl na to že jestli process má okno jde zjistit i

if (!String.IsNullOrEmpty(process.MainWindowTitle))

asi to bude daleko jednodušší než hledat ve vb kódu

Nahoru Odpovědět 1.4.2013 21:11
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.