Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:16.2.2016 20:02

Zdravím, našel sem na netu projekt ktery je pisany v visual studiu 2008 framework 2.0 ... na PC mam VS 2013 a framework 4.5 ... Sem amater prosim o radu jak bych tento projekt rozjel ked to chcem upravit a použit v moje projektu? Dekuju

 
Odpovědět 16.2.2016 20:02
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tadeas1234
Petr Čech:16.2.2016 20:14

Mělo by to normálně fungovat, MS je posedlý zpětnou kompatibilitou. Pokud to nefunguje, napiš, co nefunguje [chybovou hlášku].
Možná bys měl změnit verzi frameworku, pokud jsi to stáhl- project > properties > target framework

Editováno 16.2.2016 20:15
Nahoru Odpovědět 16.2.2016 20:14
Why so serious? -Joker
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:16.2.2016 20:24

No praveže ja sem s teho totalne zmateny možno je to nejaka hlupost ale nevim aka. Ten Framework sem zmenil jak prve.

 
Nahoru Odpovědět 16.2.2016 20:24
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tadeas1234
Petr Čech:16.2.2016 20:44

Hoď někam zazipovaný projekt, mrknu se ti na to.

Nahoru Odpovědět 16.2.2016 20:44
Why so serious? -Joker
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:16.2.2016 20:46
http://www.codeproject.com/Articles/27411/C-Avionic-Instrument-Controls

Tady je odkaz na original projekt.

 
Nahoru Odpovědět 16.2.2016 20:46
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Petr Čech:16.2.2016 20:59

http://leteckaposta.cz/218396064
Jde o to, že třídy byly ve špatných jmenných prostorech.
A používej prosím tlačítko odpovědět.

Nahoru Odpovědět 16.2.2016 20:59
Why so serious? -Joker
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
tadeas1234:16.2.2016 21:47

Skusil sem zmenit ty namespace ale stale sa temu niečo nepáči :/ snažim sa vygooglit jak pridat ty itemy do toolboxu (to sem pochopil s tych sprav a errorov) ale nedary sa mi to. Radšej ti pošlem v 2013 co sa pokušam sprovoznt projekt. Dakujem :)

http://leteckaposta.cz/564052828
 
Nahoru Odpovědět 16.2.2016 21:47
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:17.2.2016 15:36

dobre takže toto je neřešitelne

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2016 15:36
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tadeas1234
Petr Čech:17.2.2016 15:44

Takže to nemám zkoušet? Nechceš se s námi podělit proč?

Nahoru Odpovědět 17.2.2016 15:44
Why so serious? -Joker
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
tadeas1234:17.2.2016 15:56

Stravil sem nad tym celu noc a nemožem na nic dojit začinam si myslet že to je nad moje sily ...

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2016 15:56
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tadeas1234
Petr Čech:17.2.2016 16:11

Naprosto nechápu, co je tvým cílem. Vždyť jsi všechny kontrolky odstranil...

Nahoru Odpovědět 17.2.2016 16:11
Why so serious? -Joker
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:17.2.2016 16:42

ja sem nic neodstranil. ja ich nemožem praveže do teho VS2013 dostat. Mojim cilem je mnet to jak je puvodne ale tak aby to bylo použitelne každy ten budik zvlašt a v VS 2013.Lebo primam nejake data z realneho sveta a chcem pomocou tych budiku ukazovat v PC jak grafickem uživatelkem prostedi pro uživatela.

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2016 16:42
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tadeas1234
Petr Čech:17.2.2016 17:01

Podíval jsi se na to, co jsem ti poslal?
http://leteckaposta.cz/218396064

Nahoru Odpovědět 17.2.2016 17:01
Why so serious? -Joker
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:17.2.2016 17:30

Ano na to sem koukal a proste mi to nefunguje ked to chcem osamostatnit nekery z tych budiku ... ide to len jak celek a len v temto projektu. Nejde to sat solo a nejde to dat do noveho projektu.

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2016 17:30
Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
tadeas1234:17.2.2016 17:31

Ano na to sem koukal a proste mi to nefunguje ked to chcem osamostatnit nekery z tych budiku ... ide to len jak celek a len v temto projektu. Nejde to sat solo a nejde to dat do noveho projektu. sorry vždy zapomenem dat odvedet :/

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2016 17:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 15 zpráv z 15.