Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Java. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Avatar
arevyhs
Člen
Avatar
arevyhs:15.5.2013 10:00

Ahojte mam problem... potrebuju vymyslet program na rozdělení slov ve věte... prozatím mam program který mi odděli jednotliva pismenka ve vete mezerou a pri lichem poctu vynecha prostredni znak.. bohuzel uz nevim jak udelat to rozdeleni na slova a aby to ze smaze prostredni znak fungovalo na jednotliv slova a ne na celou vetu.

int pocet = 0;
pocet = Convert.ToInt32(tex­tBox1.Text.Len­gth);

if (pocet % 2 == 0)
{
for (int i = 0; i < textBox1.Text­.Length; i++)
{

textBox2.Text += textBox1.Text[i] + " ";
}
}
else if (pocet % 2 != 0)
{
for (int i = 0; i < (textBox1.Tex­t.Length); i++)
{
if(i == (pocet / 2))
{
textBox2.Text += "";
}
else
{
textBox2.Text += textBox1.Text[i] + " ";
}
}

}

 
Odpovědět
15.5.2013 10:00
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na arevyhs
Kit:15.5.2013 10:01

Oprav ten kód tlačítkem pro vložení kódu, jinak to nebudeme ani číst.

Nahoru Odpovědět
15.5.2013 10:01
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
arevyhs
Člen
Avatar
arevyhs:15.5.2013 10:05

Jsem tu poprve prosim presne kterou soubor z programu sem mam pres tlacitko zvolit soubory zvolit?

 
Nahoru Odpovědět
15.5.2013 10:05
Avatar
arevyhs
Člen
Avatar
arevyhs:15.5.2013 10:06
int pocet = 0;
            pocet = Convert.ToInt32(textBox1.Text.Length);

            if (pocet % 2 == 0)
            {
                for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length; i++)
                {

                    textBox2.Text += textBox1.Text[i] + " ";
                }
            }
            else if (pocet % 2 != 0)
            {
                for (int i = 0; i < (textBox1.Text.Length); i++)
                {
                    if(i == (pocet / 2))
                    {
                        textBox2.Text += "";
                    }
                    else
                    {
                        textBox2.Text += textBox1.Text[i] + " ";
                    }
                }

            }
 
Nahoru Odpovědět
15.5.2013 10:06
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na arevyhs
David Čápka:15.5.2013 10:16

Ten kód zase smaž a přečti si zde o metodě Split: http://www.itnetwork.cz/…e-split-join

Nahoru Odpovědět
15.5.2013 10:16
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.