Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Source code nebo jednoducha Appka ?:)

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Source code nebo jednoducha Appka ?:) American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
thebestgamesify:10.1.2015 16:45

Ahoj
Sem fanoušek WARCRAFT 3 a FT a preto som sa rozhodol že urobim niečo ako item spawner ale nevim jak začit mam začat z nejakym SOURCE CODOM hry? :) nebo najit nejaky source code? :

Fakt nevim prosim nejakeho borca o radu :)
DEKUJI

 
Odpovědět  -7 10.1.2015 16:45
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Michal Žůrek (misaz):10.1.2015 17:39

víš co je to source code?

Nahoru Odpovědět 10.1.2015 17:39
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
thebestgamesify:10.1.2015 18:28

Ano vim
Source code je čast kodu hry nebo programu ktera obsahuje intervaly atd

 
Nahoru Odpovědět  -5 10.1.2015 18:28
Avatar
Selak
Člen
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Selak:11.1.2015 18:00

Source code pokuď se nepletu je zdrojový kód.A je to veškerý kód té hry příkazy atd. Pokud se pletu,tak mě opravte.

 
Nahoru Odpovědět 11.1.2015 18:00
Avatar
rwn
Člen
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
rwn:13.1.2015 14:52

To jako chceš programovat nějakej cheat na spawnování itemů? Nebo co to má být? Pokud si dobře vzpomínám, tak W3 měl docela propracovanej editor map, na svou dobu, kde se takovýhle věci daly dělat..

Nahoru Odpovědět 13.1.2015 14:52
Co můžeš naprogramovat dnes, neodkládej na zítřek.
Avatar
Ziki
Redaktor
Avatar
Ziki:13.1.2015 21:47

Kdybys chtěl pouze do tý hry přidat cheat code tak máš smůlu protože ke zdrojáku se nedostaneš a předělávat to v assembleru by byla noční můra :D, asi bys musel vytvořit něco na způsob maphacku pro Diablo II, což pokud se nepletu funguje tak, že pomocí dll injekce se nabourá do běžící instance hry. pravděpodobně by ti takovej program odhalil hnedka antivir a stejně je to hodně složitý když nemáš zdrojovej kód / nevíš jak ta hra funguje "vevnitř"

Nahoru Odpovědět 13.1.2015 21:47
Ve vědění je síla.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.