Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
nejakej typek:22.5.2016 17:04

Prosím vás poradil byste mi nekdo co s touto úlohou? Možná je pro vás jednoduchá, ale ja jsem v tom ztracený. díky
úloha:
Sestavte program, který přepíše jeden textový soubor do jiného tak, že všechna slova zapsaná do
textboxu přepíše do nového textového souboru „proloženě“ (tj. slovo „soubor“ napíše takto:
„s o u b o r“. V textboxu může být více slov oddělených čárkami.

 
Odpovědět 22.5.2016 17:04
Avatar
Odpovídá na nejakej typek
sadlomaslox25:22.5.2016 17:12

jj jasny poradime. co presne nevis ?

 
Nahoru Odpovědět 22.5.2016 17:12
Avatar
nejakej typek:22.5.2016 17:14

skvělý díky :) jde mi presne o to prokladani kazdeho pismene mezerami

 
Nahoru Odpovědět 22.5.2016 17:14
Avatar
Odpovídá na sadlomaslox25
nejakej typek:22.5.2016 17:41

skvělý díky :) jde mi presne o to prokladani kazdeho pismene mezerami

 
Nahoru Odpovědět 22.5.2016 17:41
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Petr Stastny:22.5.2016 17:42

použij tohle:

string vstup = "soubor";
string vystup = "";

foreach(char c in vstup){
vystup += c + " ";
}
 
Nahoru Odpovědět  +1 22.5.2016 17:42
Avatar
Odpovídá na nejakej typek
sadlomaslox25:22.5.2016 17:45

zalezi jak sis nacetl ty vstupni data, jestli to mas nactene jako jeden velky string (nebo jestli to nacitas postupne po znaku ze souboru) nebo rozparsovane jako slova. pokud ty vstupni data nactene jako pole slov a ty klicove slova taky jako pole slov tak akorat porovnas hodnoty jestli aktualni slovo se rozna nejakemu z klicovych slov a pokud ne tak se hned zapise na vystup tak jak je. pokud je porovnavane slovo v seznamu klicovych slov tak na vystup zapises to klicove slovo znak po znaku + tu mezeru.

 
Nahoru Odpovědět 22.5.2016 17:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.