Java týden Předvánoční slevová akce
Využij předvánočních slev a získej od nás 20 % bodů zdarma! Více zde
Pouze tento týden sleva až 80 % na Java e-learning!

Diskuze: Uložení knihovny dll do výsledného spustitelného programu

Aktivity (4)
Avatar
Vítězslav Škrabal:5. října 14:00

Dobrý den
Potřeboval bych vědět jak při psaní programu ve Visual studiu Comunity 2015 C# který potřebuje externí knihovnu DLL dát tu knihovnu do výsledného spustitelného exe abych nemusel tu knihovnu tahat pořád s tím programem jestli mi rozumíte
Ani nevím jestli tento dotaz píší do správného vlákna díky

Zkusil jsem: něco jo

Chci docílit: právě toho

 
Odpovědět
5. října 14:00
Avatar
HONZ4
Člen
Avatar
HONZ4:6. října 11:20

Nezkoušel jsem, ale toto by mělo fungovat.

 
Nahoru Odpovědět
6. října 11:20
Avatar
h.grulich
Člen
Avatar
h.grulich:9. října 16:11

Doporučuji Fody/Costura , najdeš tam i dokumentaci.

 
Nahoru Odpovědět
9. října 16:11
Avatar
Vítězslav Škrabal:10. října 17:42

Já jsem to dělal podle tohoto https://www.youtube.com/watch?… krok za krokem ale když ten výsledný exe soubor chci spustit na druhém PC tak základní okno se spustí ale když kliknu na tlačítko tak se objeví že tu knihovnu nelze najít

 
Nahoru Odpovědět
10. října 17:42
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
Michal Štěpánek:11. října 8:36

A nepomohlo by změnit ve vlastnostech položku "Kopírovat do výstupního adresáře" na Kopírovat?

Nahoru Odpovědět
11. října 8:36
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Vítězslav Škrabal:11. října 16:05

A nepomohlo by změnit ve vlastnostech položku

Teď jsem nepochopil jakých **vlastnostech ** ? všechno co mě napadlo jsem zkoušel

 
Nahoru Odpovědět
11. října 16:05
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
Michal Štěpánek:11. října 21:37

Na tom svém obrázku máš vpravo dole "Properties" té knihovny. Položku "Copy to Output..." máš nastavenou na Do not copy...

Nahoru Odpovědět
11. října 21:37
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Vítězslav Škrabal:12. října 17:02

Už mi to funguje :-) já jsem místo mého namespace QR_Code v tom

using (var stream = Assembly.GetExecutingAssembly().GetManifestResourceStream("QR_Code.QRCoder.dll"))

tak jsem tam opisoval jeho namespace s toho video návodu ,nakonec je to na tom obrázku vidět

Editováno 12. října 17:05
 
Nahoru Odpovědět
12. října 17:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.