Slevový týden - Srpen
30 % bodů zdarma na online výuku díky naší Slevové akci!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy.

Diskuze: Uložení knihovny dll do výsledného spustitelného programu

Aktivity (4)
Avatar
Vítězslav Škrabal:5.10.2019 14:00

Dobrý den
Potřeboval bych vědět jak při psaní programu ve Visual studiu Comunity 2015 C# který potřebuje externí knihovnu DLL dát tu knihovnu do výsledného spustitelného exe abych nemusel tu knihovnu tahat pořád s tím programem jestli mi rozumíte
Ani nevím jestli tento dotaz píší do správného vlákna díky

Zkusil jsem: něco jo

Chci docílit: právě toho

 
Odpovědět
5.10.2019 14:00
Avatar
HONZ4
Člen
Avatar
HONZ4:6.10.2019 11:20

Nezkoušel jsem, ale toto by mělo fungovat.

 
Nahoru Odpovědět
6.10.2019 11:20
Avatar
Hans
Člen
Avatar
Hans:9.10.2019 16:11

Doporučuji Fody/Costura , najdeš tam i dokumentaci.

 
Nahoru Odpovědět
9.10.2019 16:11
Avatar
Vítězslav Škrabal:10.10.2019 17:42

Já jsem to dělal podle tohoto https://www.youtube.com/watch?… krok za krokem ale když ten výsledný exe soubor chci spustit na druhém PC tak základní okno se spustí ale když kliknu na tlačítko tak se objeví že tu knihovnu nelze najít

 
Nahoru Odpovědět
10.10.2019 17:42
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
Michal Štěpánek:11.10.2019 8:36

A nepomohlo by změnit ve vlastnostech položku "Kopírovat do výstupního adresáře" na Kopírovat?

Nahoru Odpovědět
11.10.2019 8:36
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Vítězslav Škrabal:11.10.2019 16:05

A nepomohlo by změnit ve vlastnostech položku

Teď jsem nepochopil jakých **vlastnostech ** ? všechno co mě napadlo jsem zkoušel

 
Nahoru Odpovědět
11.10.2019 16:05
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
Michal Štěpánek:11.10.2019 21:37

Na tom svém obrázku máš vpravo dole "Properties" té knihovny. Položku "Copy to Output..." máš nastavenou na Do not copy...

Nahoru Odpovědět
11.10.2019 21:37
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Vítězslav Škrabal:12.10.2019 17:02

Už mi to funguje :-) já jsem místo mého namespace QR_Code v tom

using (var stream = Assembly.GetExecutingAssembly().GetManifestResourceStream("QR_Code.QRCoder.dll"))

tak jsem tam opisoval jeho namespace s toho video návodu ,nakonec je to na tom obrázku vidět

Editováno 12.10.2019 17:05
 
Nahoru Odpovědět
12.10.2019 17:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.