Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
kopecek
Člen
Avatar
kopecek:21.5.2015 23:04

Ahoj všem,
pomalu si začínám tykat s VB, ale narazil jsem na jeden problém.
potřeboval bych prosím ukázat, jak by měl vypadat zápis kódu, který mi načte data z vyrovnávací paměti do listboxu.

pokud bude někdo tak ochotný, prosím o zápis pro tupce.

Předem moc děkuji.

 
Odpovědět
21.5.2015 23:04
Avatar
Odpovídá na kopecek
Michal Štěpánek:22.5.2015 7:31

Jak to myslíš, "data z vyrovnávací paměti"?

Nahoru Odpovědět
22.5.2015 7:31
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
kopecek
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
kopecek:23.5.2015 15:41

Tak trochu jinak, kamarád mi poskytl zdrojové kódy k programu, který používame v rádiovém orientačním běhu pro zpracování výsledku. Program komunikuje s tiskárnou a čtečkou čipů (2 v 1), ale program je napsán v VB6 a já ho potřebuji převést do visual expres 2010, nenašel by se zde někdo, kdo by mi s tím pomohl?

 
Nahoru Odpovědět
23.5.2015 15:41
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.