Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
Luboš Hnědý:16.3.2018 23:21

Ahoj řeším jeden problém a moc nevím jak na to... Mám datagrid do kterého si nahrávám data z kolekce, podle vybraného prvku v comboboxu(bin­dování), což je vše v pořádku. Používám MVVM. Můj problém je, že bych potřeboval aby se data z kolekce vybírali podle datumu, které vyberu v comboboxu.V kolekci samozřejmě datum mám jenom hio nějak potřebuji porovnat s tím co bude zadaný v comboboxu a chtěl bych aby to nějak odpovídalo tomu mvvm. Předem strašně děkuji za každou radu :)

 
Odpovědět
16.3.2018 23:21
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.