Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Martin Pola
Člen
Avatar
Martin Pola:7.11.2014 8:42

Ahoj,
jestli tu ten dotaz nekde je, tak se omlouvam...
Chci se zeptat, jak ve form aplikaci můžu zapisovat do textového souboru, který je nahraný na internetu?

Odpovědět 7.11.2014 8:42
Per Aspera Ad Astra
Avatar
Odpovídá na Martin Pola
Matyáš Černohous (Matesak):7.11.2014 11:14

Vytvoř si ten soubor lokálně na svém pc a pak ho pomocí ftp uploadni na web :)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 7.11.2014 11:14
Avatar
Martin Pola
Člen
Avatar
Martin Pola:7.11.2014 12:40

Ok, díky ;)

Nahoru Odpovědět 7.11.2014 12:40
Per Aspera Ad Astra
Avatar
Odpovídá na Martin Pola
Matyáš Černohous (Matesak):8.11.2014 19:32

Pokud ti řešení pomohlo, tak prosím označ správnou odpověď, ať lidi vidí, že je topic vyřešený :) (a ať dostanu nějaké ty bodíky :D )

 
Nahoru Odpovědět 8.11.2014 19:32
Avatar
Odpovídá na Martin Pola
Josef Kuchař (Pepa489):8.11.2014 19:37

Lepší řešení je udělat si na webu api třeba pomocí php a potom data předávat pomocí parametrů v url metodou get, nebo při důvěrnějších informacích pomocí post

Nahoru Odpovědět  ±0 8.11.2014 19:37
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.