Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:27.5.2013 15:36

Ja udělám, aby při spuštění stopek byly milisekundy jen na 2 číslice a ne na 3?

 
Odpovědět
27.5.2013 15:36
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Kit:27.5.2013 15:46

Zkus jednu číslici umazat.

Nahoru Odpovědět
27.5.2013 15:46
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Kit:27.5.2013 15:57

Nedávno se to tady řešilo. Zřejmě nechceš milisekundy, ale setiny sekundy.

dateValue.ToString("dd.MM.yyyy hh:mm:ss.ff")
Nahoru Odpovědět
27.5.2013 15:57
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.