Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: zkracovani kodu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) zkracovani kodu American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Neaktivní uživatel:23.11.2013 19:18

rád bych se zeptal jde nějak "zkrátit" kód?
třeba když mám:

Console.Write("0");
Thread.Sleep(250);

a používám tuto část pořád abych psal jen jeden řádek?
a jestli ano jak? děkuji moc za každou odpověď :)

Odpovědět 23.11.2013 19:18
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Petr Nymsa:23.11.2013 19:20

Ano, nauč se OOP

Nahoru Odpovědět  +5 23.11.2013 19:20
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.