Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
ajnstajnke:22.7.2013 20:15

potřebuju poradit
Mám program a ten vyčítá data s FTP a pak je zpracovává a vpisuje do DataGridView tabulky. Když to krokuju, tak program vyčte všechny hodnoty v pořádku ale jakmile to spustím tak to vyčte poze pár prvních hodnot a konec. prostě si myslým že to nestihne udělat. Nevím jak postupovat dál.

 
Odpovědět
22.7.2013 20:15
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ajnstajnke
Theodor Johnson:22.7.2013 20:24

Co třeba Timer?

Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:24
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
ajnstajnke:22.7.2013 20:41

to jo ale jak ho tam zakomponovat

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:41
Avatar
Odpovídá na ajnstajnke
Michal Žůrek - misaz:22.7.2013 20:41

v jakém formátu máš data?

Theodor Johnson: na co timer?

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:41
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:50
Avatar
Odpovídá na ajnstajnke
Michal Žůrek - misaz:22.7.2013 20:53

a ještě co to jsou za data, nešlo by je posílat trochu líp (třeba v XML) ať víme co tam běžně přijde. Ony se binárky strašně špatně "debugují". U XML by to šlo třeba celé vypsat.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:53
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Theodor Johnson:22.7.2013 20:55

Když mu to nestíhá, tak mě napadlo jako první zpomalení timerem.

Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:55
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
ajnstajnke:22.7.2013 20:57

no já to vyčítám z měřícího přístroje.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 20:57
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
ajnstajnke:22.7.2013 21:04

vyčítám to z jedné měřící soustavy. Ještě když to vyčítám ze souboru tak je to taky v pohodě. prostě jenom jak se to připojí tak je problém.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 21:04
Avatar
Michal Žůrek - misaz:22.7.2013 21:10

ukaž kousek kódu, kterým to čteš.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 21:10
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
ajnstajnke:22.7.2013 21:44

tady je to vyčítání do listů

private void cteni_data(BinaryReader br)
        {
            TabulkaHodnot.Rows.Clear();
            try
            {
                CisloJednotka.Items.Clear();
                br.BaseStream.Position = 0;
                CisloJednotka.Items.Add(br.ReadUInt16());

                TypKanalu.Items.Clear();
                br.BaseStream.Position = 3;
                int bina = br.ReadByte();
                if (bina == 131)
                {
                    TypKanalu.Items.Add("Analogový vstup(AI)");
                }
                else { TypKanalu.Items.Add("Jiný typ vstupu"); }

                br.BaseStream.Position = 0;

                while (br.BaseStream.Position < br.BaseStream.Length)
                {
                    uint sn = br.ReadUInt16();
                    int typ = br.ReadByte();
                    int ck = br.ReadByte();
                    Single hod = br.ReadSingle();
                    int prz = br.ReadByte();
                    DateTime cas = Prepocet_casu.FromUnixFormat(br);
                    int prazdny = br.ReadByte();
                    Nacteni n = new Nacteni(sn, typ, ck, hod, prz, cas, prazdny);
                    p.Add(n);
                }

                List<Nacteni> vyfiltr = p.FindAll(FindTime);
                List<Nacteni> filtrVyska = p.FindAll(FindTimeAndLevel);
                List<Nacteni> filtrTeplota = p.FindAll(FindTimeAndTemperature);
 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 21:44
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
ajnstajnke:22.7.2013 22:01

v tom p.Add(n) jsou ty hodnoty ještě všchny, ale v tom přechodu na list se prostě ztratí.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 22:01
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
ajnstajnke:22.7.2013 22:36

tak kecám nestihne to rozklíčovat už do toho p.Add(n)

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2013 22:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.