NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Programátorská soutěž GeekWork 2016

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:29.9.2016 20:48

Pár lidí navrhlo prodloužení termínu do neděle, myslím, že je to dobrý nápad, takže si to dejme do 2.10. 23:59 :)

Odpovědět
29.9.2016 20:48
New kid back on the block with a R.I.P
szymsza
Tvůrce
szymsza:1.10.2016 11:59

Radši se zeptám, abych nepromeškal termín :-) Nějaký form na poslání hry nám přijde zítra do mailu?

Odpovědět
1.10.2016 11:59
Odpovídá na szymsza
Michal Žůrek - misaz:1.10.2016 12:02

žádný form, upravíš ten článek se hrou kde k němu tu hru přiložíš. Aspoň tak se to dělalo kdysi.

Odpovědět
1.10.2016 12:02
szymsza
Tvůrce
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
szymsza:1.10.2016 12:10

Díky :-) Ještě že jsem se nakonec zeptal :-D

Odpovědět
1.10.2016 12:10
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:2.10.2016 13:30

Zatím dorazilo asi 6 her, odevzdávejte do dnešní půlnoci odesláním editace svého herního článku. Během zítřka všem účastníkům potvrdím přijetí a že se mi hru podařilo spustit.

Odpovědět
2.10.2016 13:30
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:3.10.2016 20:00

Dorazilo 11 her, všechny zdá se fungují. RPGeek mi nešel v Chrome, DriftRods mají podivné kolize, zasekl jsem se v překážce, můžete to ještě opravit? Hodnocení se objeví během několika dní.

Nedostaly se ke mně hry: Los Suricatos v alfa, No One Escapes, PixelKitty, Old school spaceship, Plarf, Pixel flag, Velotanks 2D, Pacman hockey, Drone war. Jestli jsem něco přehlédl, co nejdříve se mi ozvěte.

Odpovědět
3.10.2016 20:00
Josef Hornych
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Josef Hornych:3.10.2016 21:05

Davide, nedostal jsem nikam potvrzení o přijetí Raiders of the Galactic Order. Z tvého výčtu taky není jasné, jestli se k tobě naše hra dostala. :( Doufám, že ano, ale trochu jsem čekal, že mi přijde zpráva o potvrzení funkčnosti a přijetí do soutěže. Bude porota brouzdat mezi planetami a těžit vzácné horniny? :)

Odpovědět
3.10.2016 21:05
Pavol Hejný
Tvůrce
Pavol Hejný:3.10.2016 21:07

Ahoj, nejsem si úplně jistý, zda jsi nepřehlédl mě - hru Logic. Asi včera v 18 jsem aktualizoval článek a pořád nic :( . Btw. pokud bys chtěl soubory místo adresy na webu, rád ti je pošlu...

Odpovědět
3.10.2016 21:07
/^(web )?(app )?developer$/
Lukáš Hornych
Tvůrce
Lukáš Hornych:3.10.2016 21:12

Poslal jsem tu upravenou verzi tak snad to bude fungovat :-) Kolize mě dělají celkem problém no :-S.

Odpovědět
3.10.2016 21:12
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:4.10.2016 18:40

Jak jsem psal, nedostaly se ke mně hry, co jsem vyjmenoval výše, zbytek dorazil v pořádku. Bohužel mám již takový time management, že vás nemám šanci všechny obepsat soukromě, takže si to prosím zkontrolujte. Hry Josefa i Pavola dorazily v pořádku, zmínění v těch co nepřišli přeci nejste.

Pro jistotu ještě přijaté hry:

• 10kGames (regret)
  • The Cry of the Owl
  • Vodacek a spol (game in 7 hours)
  • DriftRods
  • isometris
  • Rpgeek (pixel RPG)
  • Raiders of the Galactic order
  • Lockpicker simulator
  • Uvař si své pivo
  • Konzolové dobrodružství 2
  • Logic (Canvas monster)

A chybějící:

• Los Suricatos v alfa
  • No One Escapes
  • PixelKitty
  • Old school spaceship
  • Plarf
  • Pixel flag
  • Velotanks 2D
  • Pacman hockey
  • Drone war
Odpovědět
4.10.2016 18:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 99.