NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Nový 128 GB flash disk od SanDisku

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
vojtanosek
Člen
vojtanosek:6.6.2015 13:58

Super, ale Kingston je lepší :D.

Odpovědět
6.6.2015 13:58
Petr Čech
Tvůrce
Petr Čech:6.6.2015 15:16

To je větší než můj hlavní disk :D

Odpovědět
6.6.2015 15:16
the cake is a lie
Odpovídá na vojtanosek
Michal Žůrek - misaz:6.6.2015 20:19

subjektivní názor. Proč je lepší?

Odpovědět
6.6.2015 20:19
Odpovídá na vojtanosek
Neaktivní uživatel:6.6.2015 20:24

To by som nepovedal mal som od nich v telefóne 3 64GB pamäťovky a všetky asi po mesiaci vypovedali, potom mi vrátili peniaze a kúpil som Samsung 64GB UHS-1, ktorá ide už vyše roka bez problému a ešte k tomu je rýchlejšia. Doteraz som počul na San Disk samé chvály, takže myslím, že je to lepšia voľba ako Kingston.

Odpovědět
6.6.2015 20:24
Neaktivní uživatelský účet
vojtanosek
Člen
vojtanosek:7.6.2015 9:00

protože od nich mám dva disky. A jsou rychlé. Ještě mi nevypověděli službu :).

Editováno 7.6.2015 9:01

Odpovědět
7.6.2015 9:00
Petr Čech
Tvůrce
Odpovídá na vojtanosek
Petr Čech:7.6.2015 9:20
  1. Ty jsy ale dobrí češtin.
  2. To, že něco jiného funguje také, to nedělá lepším. Srovnávat je můžeš jen v tom případě, že jsi vyzkoušel obojí. Říct, že něco je dobré není srovnání.
Odpovědět
7.6.2015 9:20
the cake is a lie
vojtanosek
Člen
vojtanosek:8.6.2015 7:25

Píšu jen svůj názor. Ostatní můžou mít jiný. Třeba, že Sandisk je lepší ;).

Editováno 8.6.2015 7:26

Odpovědět
8.6.2015 7:25
jan.klapuch
Člen
jan.klapuch:9.6.2015 19:47

Koukám, že je tady velmi hodnotná diskuze:) K posuzování co je lepší a co ne, je třeba udělat pořádný test, pořídit aspoň 100ks od každého modelu a testovat poruchovost a chybovost. Což samozřejmě nikdo moc nedělá :) Mě se docela líbí parametr eshopu, který zveřejňuje informaci o počtu reklamací daného produktu. Pokud jde ale o produkt s malými prodeji, není to pak příliš směrodatná informace. Ale chápu Vás, taky mám značky, které bych nekupoval, protože mám s nimi špatné zkušenosti, spíš ale šlo o náhodu. Pokud člověk dobře zálohuje a karta odejde v záruce, tak jde jen o ztrátu času při vyřizování reklamace.

Teď k článku, velikost disku je super, ale ta velikost mě přímo neláká, já bych ji asi ztratil do týdne :)

P.S.: jak to tady funguje s obrázky, předpokládám, že jde o převzatý obrázek, který nemá žádnou referenci na zdroj. A podle oficiální zprávy (http://www.sandisk.com/…lash-drives/), mi přijde taky důležitá informace o 256GB disku :)

Odpovědět
9.6.2015 19:47
Msprg
Člen
Msprg:9.6.2015 20:15

Ja som mal od sandisku 2 kluce a jeden mi sluzi uz asi 7 rokov a druhy asi 5. No sandisk nemozem pochvalit ale ani pokarhat lebo pred par tyzdnami som kupil 32g kluc a po 3-och dni bolo po nom a vratili mi peniaze o tyzden nato som to riskol, a kupil ten isty a sluzi uz asi rok. Takze na adresu sandisku mozem povedat len to, ze ked sa im z vyroby kluc bud nepodari, hned to vidiet ale ked sa podari, sluzi dlho. Ale kazdopadne by som odporucal.

Odpovědět
9.6.2015 20:15
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.