Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Animace od Flashdesigner

HTML a CSS HTML a CSS Animace od Flashdesigner American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:13.5.2012 17:12

Ahojte,mám dotaz..
Když si na stránku www.bobikpage.unas.cz vložím např. tuto animaci http://flashdesigner.cz/listy.html tak mi nejde klikat na odkazy.. Je tam napsáno že se musí upravit CSS,jak ?

 
Odpovědět 13.5.2012 17:12
Avatar
cztomt
Redaktor
Avatar
cztomt:13.5.2012 19:27

Zdravím všechny, zkusil jsem ten flashdesigner co tu psal DanVitek a dal jsem si tam ty lístky.
Vše funguje, ale chtěl bych aby padaly až za textem a obrázkama. Jak tedy nastavím "hloubku" nebo jak se tomu říká.

 
Nahoru Odpovědět 13.5.2012 19:27
Avatar
Drahomír Hanák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na cztomt
Drahomír Hanák:13.5.2012 19:54

V CSS je to z-index. Nejspíš budeš muset nastavit vyšší z-index celému obsahu. Aby ti fungoval, musíš mít u obsahu ještě position: relative

 
Nahoru Odpovědět 13.5.2012 19:54
Avatar
cztomt
Redaktor
Avatar
cztomt:14.5.2012 7:52

Jo, funguje to. Díky. :)

 
Nahoru Odpovědět 14.5.2012 7:52
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Daniel Vítek:19.5.2012 10:23

Mohl bys mi to prosím napsát ?? :)

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2012 10:23
Avatar
Drahomír Hanák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Drahomír Hanák:19.5.2012 10:52

Nějakému prvku, ve kterém máš veškerý obsah stránky musíš nastavit ten z-index.

#obsah { position: relative; z-index: 50; }

Pak by se měl zobrazit nad tou flash animací.

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2012 10:52
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Daniel Vítek:19.5.2012 10:59

Ono mi to jaksi nejede :D

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2012 10:59
Avatar
Drahomír Hanák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Drahomír Hanák:19.5.2012 11:10

Podle toho vygenerovaného kódu na té stránce by to mělo jít. Zkoušel jsem to u sebe a je to v pohodě. Musíš mít veškerý obsahu v tom elementu s id="obsah".

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2012 11:10
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Daniel Vítek:19.5.2012 11:11

ale houby já sem pako :D já mám tabulkový layout a mám id="tabulka" a já to dal do patičky...a patička je v tabulce :D

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2012 11:11
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Daniel Vítek:19.5.2012 11:18

Už to jedééé :D

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2012 11:18
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.