Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Java. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:

Diskuze: Animace od Flashdesigner

Aktivity
Avatar
Neaktivní uživatel:13.5.2012 17:12

Ahojte,mám dotaz..
Když si na stránku www.bobikpage.unas.cz vložím např. tuto animaci http://flashdesigner.cz/listy.html tak mi nejde klikat na odkazy.. Je tam napsáno že se musí upravit CSS,jak ?

Odpovědět
13.5.2012 17:12
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
cztomt
Tvůrce
Avatar
cztomt:13.5.2012 19:27

Zdravím všechny, zkusil jsem ten flashdesigner co tu psal DanVitek a dal jsem si tam ty lístky.
Vše funguje, ale chtěl bych aby padaly až za textem a obrázkama. Jak tedy nastavím "hloubku" nebo jak se tomu říká.

 
Nahoru Odpovědět
13.5.2012 19:27
Avatar
Odpovídá na cztomt
Drahomír Hanák:13.5.2012 19:54

V CSS je to z-index. Nejspíš budeš muset nastavit vyšší z-index celému obsahu. Aby ti fungoval, musíš mít u obsahu ještě position: relative

 
Nahoru Odpovědět
13.5.2012 19:54
Avatar
cztomt
Tvůrce
Avatar
cztomt:14.5.2012 7:52

Jo, funguje to. Díky. :)

 
Nahoru Odpovědět
14.5.2012 7:52
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Neaktivní uživatel:19.5.2012 10:23

Mohl bys mi to prosím napsát ?? :)

Nahoru Odpovědět
19.5.2012 10:23
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Drahomír Hanák:19.5.2012 10:52

Nějakému prvku, ve kterém máš veškerý obsah stránky musíš nastavit ten z-index.

#obsah { position: relative; z-index: 50; }

Pak by se měl zobrazit nad tou flash animací.

 
Nahoru Odpovědět
19.5.2012 10:52
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Neaktivní uživatel:19.5.2012 10:59

Ono mi to jaksi nejede :D

Nahoru Odpovědět
19.5.2012 10:59
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Drahomír Hanák:19.5.2012 11:10

Podle toho vygenerovaného kódu na té stránce by to mělo jít. Zkoušel jsem to u sebe a je to v pohodě. Musíš mít veškerý obsahu v tom elementu s id="obsah".

 
Nahoru Odpovědět
19.5.2012 11:10
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
Neaktivní uživatel:19.5.2012 11:11

ale houby já sem pako :D já mám tabulkový layout a mám id="tabulka" a já to dal do patičky...a patička je v tabulce :D

Nahoru Odpovědět
19.5.2012 11:11
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Nahoru Odpovědět
19.5.2012 11:18
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.