Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Jan Zaoral
Člen
Avatar
Jan Zaoral:25.4.2014 8:17

Ahoj, můžete mi někdo poradit, jak upravím css (předpokládám, že je to v css) tak, aby se mi detail obrázku zobrazoval do popředí? V tuto chvíli se mi přes něj zobrazuje top menu. Přikládám náhled.
Díky H.

 
Odpovědět
25.4.2014 8:17
Avatar
Nahoru Odpovědět
25.4.2014 8:19
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Jan Zaoral
Michal Štěpánek:25.4.2014 8:23

Náhled je sice prima, ale mohl bys uvést trošku detailů, např. jak máš řešeno zobrazování detailu obrázku, jek je řešeno to menu apod...
Nemáme věšteckou kouli a jen podle obrázku jest těžko ti podati "odporné" rady...:-)

Nahoru Odpovědět
25.4.2014 8:23
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Jan Zaoral
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Jan Zaoral:25.4.2014 8:36

Věšteckou kouli nepředpokládám :-) Jsem začátečník, tak nevím, co vše potřebuješ vědět. Web mám zatím jen na localhostu, tak nemůžu dát ani odkaz... Je to úprava šablony joomla + virtuemart.

 
Nahoru Odpovědět
25.4.2014 8:36
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jan Zaoral
Člen
Avatar
Jan Zaoral:25.4.2014 9:27

<!DOCTYPE html PUBLIC "-W3CDTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3­.org/TR/xhtml1/­DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html lang="cs-cz" xml:lang="cs-cz" xmlns="http:/­/www.w3.org/1999/xhtml" slick-uniqueid="3">

<head></head>
<body>
<div id="allwrap" class="gainlayout" style="width: 1000px;"></div>
<div id="footerwrap" class="gainlayout" style="width: 1000px;"></div>
<div id="fancybox-tmp" style="padding: 50px;"></div>
<div id="fancybox-loading" style="display: none;"></div>
<div id="fancybox-overlay" style="background-color: #777; opacity: 0.7; cursor: pointer; height: 1688px; display: block;"></div>
<div id="fancybox-wrap" style="display: block; width: 502px; height: auto; top: 20px; left: 360px;">
<div id="fancybox-outer">
<div id="fancybox-bg-n" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-ne" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-e" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-se" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-s" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-sw" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-w" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-nw" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-content" style="border-width: 10px; width: 482px; height: 442px;">
<img id="fancybox-img" src="http://l­ocalhost/top-army/images/sto­ries/virtuemar­t/product/celov­ka.jpg" alt=""></img>
</div>
<a id="fancybox-close" style="display: inline;">
<div id="fancybox-title" style="display: none;"></div>
<a id="fancybox-left" href="javascrip­t:;">
<a id="fancybox-right" href="javascrip­t:;">
</div>
</div>
<div id="sbox-overlay" aria-hidden="true" style="z-index: 65555; opacity: 0;" tabindex="-1"></div>
<div id="sbox-window" class="shadow" role="dialog" aria-hidden="true" style="z-index: 65557;"></div>
</body>

</html>

 
Nahoru Odpovědět
25.4.2014 9:27
Avatar
Jan Zaoral
Člen
Avatar
Jan Zaoral:25.4.2014 9:28

Pomůže tohle...?

 
Nahoru Odpovědět
25.4.2014 9:28
Avatar
Odpovídá na Jan Zaoral
Michal Štěpánek:25.4.2014 14:55

Toto moc nepomůže, spíš by pomohl CSS soubor a hlavně použij tlačítko CODE, aby se v tom dalo vyznat...

Nahoru Odpovědět
25.4.2014 14:55
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Jan Zaoral
Člen
Avatar
Jan Zaoral:25.4.2014 14:56

Už jsem to upravil. I tak díky k nakopnutí ;-)

 
Nahoru Odpovědět
25.4.2014 14:56
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.