Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
discount week 80
Avatar
Neaktivní uživatel:30.4.2014 9:39

Zdravím. Nevíte někdo, jak udělat toto: Jedná se mi o to, aby při kliknutí na HOME to neskočilo do kořenu, ale na kategorii ESHOP viz. obrázek

<!-- Breadcrumb -->
{if isset($smarty.capture.path)}{assign var='path' value=$smarty.capture.path}{/if}
<div class="breadcrumb">
        <a href="{$base_dir}" title="{l s='return to Home'}"><img src="{$img_dir}icon/home.gif" height="46" width="46" alt="{l s='Home'}" /></a>
        {if isset($path) AND $path}
                <span class="navigation-pipe" {if isset($category) && isset($category->id_category) && $category->id_category == 1}style="display:none;"{/if}>{$navigationPipe|escape:html:'UTF-8'}</span>
                {if !$path|strpos:'span'}
                        <span class="navigation_page">{$path}</span>
                {else}
                        {$path}
                {/if}
        {/if}
</div>
<!-- /Breadcrumb -->
Odpovědět
30.4.2014 9:39
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Neaktivní uživatel:30.4.2014 9:51

No, pokud to chápu dobře, tak stačí

<a href="cesta k eshopu">HOME</a>

Nebo snad ne?

Editováno 30.4.2014 9:52
Nahoru Odpovědět
30.4.2014 9:51
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel:30.4.2014 10:31

Stačí. Já to celou dobu dělal http://www.adresa.cz/index.php?… a ono to má být: jen: index.php?id_ca­tegory=1040&con­troller=catego­ry

Děkuji ;-)

Nahoru Odpovědět
30.4.2014 10:31
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel:30.4.2014 10:51

Nikdy nedávej do navigace atd plný odkaz např. http://www.neco.cz/…/neco1/neco2

Jelikož se může stát že přejdeš na jinou doménu a budeš muset přepisovat všechny odkazy. :)

Nahoru Odpovědět
30.4.2014 10:51
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel:30.4.2014 11:29

Tak děkuji, moc jsi mi pomohl, furt jsem to řešil a různě přepisoval a ona taková školácká chyba ;-)

Nahoru Odpovědět
30.4.2014 11:29
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.