Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Hledáme fulltime koordinátora/ku kurzů. 100% homeoffice,100% časově flexibilní. Mám zájem!
Java week
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
KiRoS:20.7.2013 16:11

Ahoj. Potřeboval bych radu na formulář. Mám v formuláři radio button a potřeboval bych při kliknutí na radio button aby naskočil ve formuláři další formulář. Zde odkaz: http://coursinglovcistrapce.cz/prihlaska5.php Je tam kolonka Sparing partner a tam potřebuju při kliknu na ano aby naskočilo znovu jméno psa, jméno majitele atd.. Poradí někdo ví si s tím někdo rady ??

Odpovědět
20.7.2013 16:11
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
Odpovídá na KiRoS
Robert Zemánek (bobánek):20.7.2013 16:26

no, já bych šel asi přes ajax, konkrétně metoda load()
http://www.w3schools.com/…jax_load.asp

Nahoru Odpovědět
20.7.2013 16:26
Jsem jako holub.
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět
20.7.2013 17:27
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
KiRoS:20.7.2013 17:27

Jinak nevíte nějakou jednodušší verzi. Třeba bez radio buttonu nebo na nějaké tlačitko??

Nahoru Odpovědět
20.7.2013 17:27
Programování a informační technologie má budoucnost.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Robert Zemánek (bobánek):20.7.2013 17:43

to nevím, jediný co mě napadá je tam ty inputy dát a nechat množnost nevyplnit

Nahoru Odpovědět
20.7.2013 17:43
Jsem jako holub.
Avatar
Michal Žůrek - misaz:20.7.2013 17:59

javascript? onclick?

document.getelementById("formulář").style.display = "block";
 
Nahoru Odpovědět
20.7.2013 17:59
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět
20.7.2013 19:08
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
tastyfish
Redaktor
Avatar
tastyfish:20.7.2013 22:43

Přes javascript - položky, které se mají skrývat/objevovat dej do divu s nějakým ID a v JS napiš funkci, která ten div pomocí atributu display zobrazí/skryje. Tu funkci dej těm raiobuttonům na událost onclick (nebo tak nějak).

Nahoru Odpovědět
20.7.2013 22:43
škoda mluvit
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.