Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Kotlin week
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Lordos:10.10.2013 19:08

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám stránky kde mám formulář na příhlašení na akci a je tam víc oken kde se může uživatel přihlásit. Nevím ale jak udělat když se přihlásí na akci aby to uzázalo že termín není volný. Prosím poradíte ?? Ještě bych potřeboval aby to odeslalo do databáze nevíte o nějakém návodu díky

 
Odpovědět
10.10.2013 19:08
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Lordos
David Čápka:10.10.2013 20:44

K obsluze formulářů potřebuješ ještě nějaký jazyk, podívej se na zdejší PHP tutoriály, řeší se to tam.

Nahoru Odpovědět
10.10.2013 20:44
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Lordos:13.10.2013 17:52

Nevím ale přesně co potřebuju se nikde neřeší. To že po odeslání se ukáže něco jiného tam nic neni.

 
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 17:52
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Lordos:13.10.2013 19:25

Ale já potřebuji poradit.

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám stránky kde mám formulář na příhlašení na akci a je tam víc oken kde se může uživatel přihlásit. Nevím ale jak udělat když se přihlásí na akci aby to uzázalo že termín není volný. Prosím poradíte ?? Ještě bych potřeboval aby to odeslalo do databáze nevíte o nějakém návodu díky

Editováno 13.10.2013 19:28
 
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 19:25
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Kit:13.10.2013 19:27

Formulář přece už máš.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 19:27
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Lordos:13.10.2013 19:30

Ano ale já jsem sem přišel s něčim jinym. S tím že když kliknu na tlačítko přihlásit se, aby se to odeslalo a pak mi to hned ukáže že termín není volný.

Editováno 13.10.2013 19:30
 
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 19:30
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Kit:13.10.2013 19:33

To znamená, že potřebuješ skript, který ten termín zabookuje v databázi. Takže se podívej na ty PHP tutoriály.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 19:33
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:14
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Lordos:13.10.2013 20:26

Děkuji fakt si mi hodně pomohl. Spíš bys sis měl příště promyslet co tam napsat, protože toto co to vyhledá já zase nepotřebuji. smůla no.

 
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:26
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:13.10.2013 20:29

Lordos - Myslím, že vím co myslíš. Budeš potřebovat něco takového - http://www.itnetwork.cz/…ety-tutorial . Zapsat do DB termín, a pak se zeptat jestli tam už je.

Josef Kuchař - Pepa489, nevím, proč jej posíláš jinam, zde máme spoustu tutoriálů. A btw. fóra jsou od toho, aby lidem, kteří něco nevědí poradili.
btw. Neaktivní uživatel nebo Honza Bittner, hoďte nám to do PHP ;)

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:29
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Lordos:13.10.2013 20:42

Super konečně někdo kdo umí poradit. Díky moc :-)

 
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:42
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:43
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Josef Kuchař - Pepa489:13.10.2013 20:51

Nojo jenže pokironek říkal: Nevím ale přesně co potřebuju se nikde neřeší. To že po odeslání se ukáže něco jiného tam nic neni.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:51
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:13.10.2013 20:54

"Ano ale já jsem sem přišel s něčim jinym. S tím že když kliknu na tlačítko přihlásit se, aby se to odeslalo a pak mi to hned ukáže že termín není volný.", http://www.itnetwork.cz/…256def6c7c49#…

Editováno 13.10.2013 20:55
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 20:54
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Neaktivní uživatel:13.10.2013 22:31

Moje znalosti PHP bohužel nejsou na takové úrovni, abych si troufal někomu radit. Rád bych pomoh, ale v tomhle případě by výsledek byl zaručeně pěkná čuňárna, zkuste někoho jiného ;)

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 22:31
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Neaktivní uživatel:13.10.2013 22:35

A ty když nedokážeš normálně poradit, tak radši nic nepiš. Krom toho ty odkazy jsou stejně docela mimo :)

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 22:35
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Lordos
Neaktivní uživatel:13.10.2013 22:37

Ukaž nám zatím tu stránku s formulářema, třeba se na to zítra ve škole podívám a zkusím něco sesmolit, když by se k tomu nikdo jiný neměl :)

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 22:37
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Lordos:14.10.2013 8:59

Sorry že odpovídám až teď ale je to tedy tady http://coursinglovcistrapce.cz/uspechy.php a funguje první na levo jen to přesměruje na tu přihlášku a pak to ještě neodešle protože zatím to nemám hotové. Kód je sice trochu horší ale zatim postačí. Bude to odesílat do databáze a pak by to mělo zde http://coursinglovcistrapce.cz/uspechy.php ukázat že termín není volný. Zde je ta přihláška http://coursinglovcistrapce.cz/prihlaska5.php kde se bude pak vracet zppět a posílat a pak tam na tý hlavní to ukáže že není volný.Jinak díky

Editováno 14.10.2013 9:01
 
Nahoru Odpovědět
14.10.2013 8:59
Avatar
Odpovídá na Lordos
Neaktivní uživatel:14.10.2013 10:41

Takže abych tomu rozuměl:

Když bude volno, tak ti to zobrazí tlačítko "Přihlásit psa na trénink", který tě přesměruje na registraci, když ne, tak zobrazíme něco jako "termín není volný", okey?

Editováno 14.10.2013 10:42
Nahoru Odpovědět
14.10.2013 10:41
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Lordos:14.10.2013 11:43

Ano přesně tak bych si to představoval.

 
Nahoru Odpovědět
14.10.2013 11:43
Avatar
Odpovídá na Lordos
Neaktivní uživatel:14.10.2013 11:50

Super. Ještě jeden dotaz, na ten trénink jde přihlásit jen jednoho psa, že?

Nahoru Odpovědět
14.10.2013 11:50
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Daniel Vítek:14.10.2013 17:00

No je to v sekci HTML a CSS, patří to do PHP, ty jsi moderátor.

Nahoru Odpovědět
14.10.2013 17:00
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Lordos:14.10.2013 17:08

Ano ale je tam i párový běh to je že běžej dva ale jen jedna přihláška

 
Nahoru Odpovědět
14.10.2013 17:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 24 zpráv z 24.