Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30

Diskuze: Galerie v html

Aktivity
Avatar
k.ats
Člen
Avatar
k.ats:29.5.2013 11:21

Ahoj, nevíte někdo jakým způsobem jednoduše přidat galerii na webové stránky dělané v html? Napadá mě třeba udělat ručně tabulku ze zmenšeninami a po rozkliknutí se objeví originál, ale kdyby existovala nějaká jednoduchá aplikace byl bych možná radši. Díky za případné tipy a rady.

 
Odpovědět
29.5.2013 11:21
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na k.ats
Kit:29.5.2013 11:22

Hledej slovo lightbox.

Nahoru Odpovědět
29.5.2013 11:22
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na k.ats
David Čápka:29.5.2013 11:29

Přesně tak, lightbox je přesně to, co hledáš. Kdybys měl problém s jeho umístěním na stránky, tak napiš, připravuji pro něj tutoriál.

Nahoru Odpovědět
29.5.2013 11:29
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
k.ats
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
k.ats:29.5.2013 11:46

Super diky moc :-) Mrknu na to.

 
Nahoru Odpovědět
29.5.2013 11:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.