Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: jak nastylovat odlišné objekty vedle sebe

HTML a CSS HTML a CSS jak nastylovat odlišné objekty vedle sebe American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:21.2.2013 15:27

ahoj,
potřeboval bych když mám např.: Error stránku wwww.bertuvweb­.8u.cz/ewee , tak bych potřeboval nastylovat jedlotlivý položky stránky...konkrétně aby ta "jednička" byla vedle toho vykřičníku. Použil jsem metodu float:left, která svý udělala, ale já potřebuju, aby "jednička" byla přímo vedle vykřičníku a nevim, jak to udělat..nevíte někdo? dík :-)

 
Odpovědět 21.2.2013 15:27
Avatar
Michael Olšavský:21.2.2013 16:57
<html><head>
 <link rel="stylesheet" href="error.css" type="text/css">
 <title>Error 404</title>
</head>

<body>
<div id="varovani">
<p>Litujeme, ale požadovaná stránka nebyla k nalezení</p>
</div>



<div id="moznosti" style="width: 50%; margin: 0 auto;">
<ul style="float:right;">
<li>zadali jste špatnou url adresu</li>
<li>tato stránka nebyla vytvořena</li>
<li>web byl napaden mimozemšťany</li>
</ul>
<img style="float: left;" src="http://bertuvweb.8u.cz/images/error.png">
</div>

</body></html>

zkus to takhle :-) snad jsem správně pochopil co chceš

 
Nahoru Odpovědět 21.2.2013 16:57
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 21.2.2013 17:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.