Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Dominik Gavrecký:1.6.2015 20:05

Zdravím,

Naskytol sa mi problém pri kódovaní jedného designu.
http://i.gavrecky.sk/index2.php

Slider sa v firefoxe zobrazuje správne ale v ostatných prehliadačoch nie. Už si neviem rady.

Ďakujem

Odpovědět 1.6.2015 20:05
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:1.6.2015 21:23

v css #Slider

odeber overflow: hidden;

 
Nahoru Odpovědět 1.6.2015 21:23
Avatar
Dominik Gavrecký:1.6.2015 22:00

Ak to odstránim dole sa mi spraví scroll lišta ...
http://pasteboard.co/U8IeB5Y.png

Nahoru Odpovědět 1.6.2015 22:00
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
tomasmanhal:1.6.2015 22:06

Taks se podívej který prvek Ti přesahuje v Chrome přes "zkontrolovat prvek", nejlépe mu nastav 100% width :-)

Editováno 1.6.2015 22:08
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 1.6.2015 22:06
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
Dominik Gavrecký:1.6.2015 22:16

Ďakujem :)

Editováno 1.6.2015 22:18
Nahoru Odpovědět  +1 1.6.2015 22:16
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.