Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring
Avatar
Dominik Gavrecký:1.6.2015 20:05

Zdravím,

Naskytol sa mi problém pri kódovaní jedného designu.
http://i.gavrecky.sk/index2.php

Slider sa v firefoxe zobrazuje správne ale v ostatných prehliadačoch nie. Už si neviem rady.

Ďakujem

Odpovědět
1.6.2015 20:05
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:1.6.2015 21:23

v css #Slider

odeber overflow: hidden;

 
Nahoru Odpovědět
1.6.2015 21:23
Avatar
Dominik Gavrecký:1.6.2015 22:00

Ak to odstránim dole sa mi spraví scroll lišta ...
http://pasteboard.co/U8IeB5Y.png

Nahoru Odpovědět
1.6.2015 22:00
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Tomáš Maňhal:1.6.2015 22:06

Taks se podívej který prvek Ti přesahuje v Chrome přes "zkontrolovat prvek", nejlépe mu nastav 100% width :-)

Editováno 1.6.2015 22:08
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
1.6.2015 22:06
Avatar
Odpovídá na Tomáš Maňhal
Dominik Gavrecký:1.6.2015 22:16

Ďakujem :)

Editováno 1.6.2015 22:18
Nahoru Odpovědět
1.6.2015 22:16
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.