Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:6.6.2013 12:15

Ahoj, nedávno jsem začal vytvářet prográmek ve kterém by se dalo načítat i video z youtube, ale narazil jsem na problém, video načítám do html kódu, ne zrovna toho co nabízí youtube. Funguje to tak že se načte stránka na youtube a z ní se potom vybere kód přehrávače, ale problém je v tom že je to neskutečně malí. Zkoušel jsem tomu nastavit

style="width:360px; height:240px;"
style="min-width:360px; min-height:240px;"
width="360px" height="240px"

ale nic z toho nepomohlo, pořád je tam velikost 192x192px a nejde to zvětšit. Nevíte někdo jak to funguje u IE?

Odpovědět
6.6.2013 12:15
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
TomBen:6.6.2013 12:30

Myslím, že by mělo fungovat, když k adrese stránky kterou chceš načítat
přidáš:

&hd=1
Nahoru Odpovědět
6.6.2013 12:30
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na TomBen
Theodor Johnson:6.6.2013 12:33

Problém je v tom že já nenačítám adresu, ale html kód ve kterém mám

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 5.0 Transitional//EN">
<html>
        <head>
                <title>Youtube:Video</title>
        </head>

        <body bgcolor="#000000">
        <div id="player" class="" style="width: 560px; height: 315px;" >
                about:youtube
        </div>
        </body>
</html>

a "about:youtube" pak nahradím tím co se mi v divu "player" načetlo z youtube stránky

Nahoru Odpovědět
6.6.2013 12:33
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
David Čápka:6.6.2013 13:23

Udělej to tak, jak se to má dělat. Youtube ti k tomu nabízí kód s iframe.

Nahoru Odpovědět
6.6.2013 13:23
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Theodor Johnson:6.6.2013 13:27

To jsem taky dělal a šlo to dobře, ale dost videí mi tam nešlo, psalo mi to že video nelte vložit na stránky nebo něco podobnýho, tímhle způsobem mi jdou všechny videa.

Nahoru Odpovědět
6.6.2013 13:27
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Don
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Don:6.6.2013 16:22

Důvod proč ti to tam nejde vložit je jednoduchý. Autor videa nechce vkládat tohle video na jiné stránky. Tvůj způsob považuji za protiprávní.

 
Nahoru Odpovědět
6.6.2013 16:22
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
David Čápka:6.6.2013 16:25

Je to tak, porušuješ autorská práva.

Nahoru Odpovědět
6.6.2013 16:25
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Don
Theodor Johnson:6.6.2013 16:29

To mě nenapadlo, asi se hold budu muset smířit s iframe a udělat to jen na videa které mají možnost vkládání na stránky

Nahoru Odpovědět
6.6.2013 16:29
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Jopo123
Člen
Avatar
Jopo123:6.7.2013 12:56

Aj ja som mal taký problém skopíroval som video z youtube jak je tam zdieľať a vložiť toto som tam mal ten iframe a pýsalo mi že tiež nemôže nájsť cestu a potom som zistil že ako je odkaz na video na youtube chýbalo tam http: bolo tam len \\ takze cakalo na nejaký súbor v nejakom priečinku a potom som to http: dopísal a už mi potom šlo.

Nahoru Odpovědět
6.7.2013 12:56
Na programovanie je potrebný aj rozum, nie len vedieť príkazy.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.