Body zdarma Body zdarma
Využij podzimních slev a získej od nás až 40 % bodů zdarma! Více zde

Diskuze: Bootstrap - kompabilita

Aktivity (1)
Avatar
romel999
Člen
Avatar
romel999:12. května 20:18

Ahoj,

mám internetovou stránku vybudovanou v bootstrapu, ale nefunguje mi stejně ve všech prohlížečích. V chromu a opeře nemá chybu, ale ve firefoxu a microsoft edge jsou dorobné chyby -> jako nezobrazené logo aj... http://mr-cleaner.cz/

 
Odpovědět 12. května 20:18
Avatar
Jaroslav Smrž
Redaktor
Avatar
Jaroslav Smrž:12. května 20:33

Ahoj, tak na první pohled tam vidím problémů spousty

  • 1. <html lang="en">, to jako fakt?
  • 2. description??? - nechceš, aby google něco našel?
  • 3. jaká verze bootstrap?

Nepoužívej staženou verzi, když nevíš, co linkovat. Použij CDN. Jako příklad ti poslouží https://getbootstrap.com/…ntroduction/#…
Až to předěláš, uvidíš, že vše poběží. BTW nevím, proč linkuješ styl.css, když vše píšeš do HTML
To jsou základní věci toto.

Editováno 12. května 20:34
Nahoru Odpovědět 12. května 20:33
/* Life runs on code */
Avatar
romel999
Člen
Avatar
Odpovídá na Jaroslav Smrž
romel999:12. května 20:34

Dík za odpověď.. Jsem amatér a nemám žádný zkušenosti.. Každá rada se hodí :)

 
Nahoru Odpovědět 12. května 20:34
Avatar
Jaroslav Smrž
Redaktor
Avatar
Odpovídá na romel999
Jaroslav Smrž:12. května 20:39

Aha, tak to se moc omlouvám za ten ostrý nástup. Vše potřebné k Bootstrap najdeš v tom jejich template. Stačí přepsat lang na cs-cz a pak už můžeš kódit. Všechny styly zapiš do styl.css a ne do html. Description znamená stručný popis stránky, čeho se týká / nabízí atd. Tuším, že by mělo obsahovat max 255 znaků. Na google nebo i zde pak najdeš další odpovědi ohledně SEO. Jak zajistit správné indexování atd.

Nahoru Odpovědět 12. května 20:39
/* Life runs on code */
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
romel999
Člen
Avatar
romel999:12. května 20:40

tvoje připomínky jsem pochopil, ale i tak děkuji za upřesnění.. verze bootstrapu to byla myslím 4... už je to dávno co jsem se v tom vrtal..

 
Nahoru Odpovědět 12. května 20:40
Avatar
Jaroslav Smrž
Redaktor
Avatar
Odpovídá na romel999
Jaroslav Smrž:12. května 21:03

Ok, rozumím. Každopádně použij již zmíněný template a pak vše bude v pořádku. Také bych doporučil korekturu. Hned v úvodu je několik překlepů a gramatických chyb. Jinak na začátečníka velmi dobrá práce.

Nahoru Odpovědět 12. května 21:03
/* Life runs on code */
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:13. května 10:06

Pri preblikavani navigace nefunguje spravne class active, zustava oznacena vzdy polozka Sluzby.
Pres obrazky davat text je trochu problematicke. Osobne bych mozna pouzil cerny obrys + stin. (Treba titulky k filmoum jsou obvykle zcela beznadejne na cteni. Aspon z dalky, treba z postele. Tam prave take davaji jen stin.)

 
Nahoru Odpovědět 13. května 10:06
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.